Αποκλειστικές φωτό: Κατέστρεψαν με ποδοσφαιρικά γκράφιτι και το Θεμιστόκλειο αρχαίο τείχος της Πνύκας

Κάποιοι στην σύγχρονη εποχή απ´ οτι φαίνεται δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο... Πρόκειται για ανεγκέφαλους που δεν σέβονται την αρχαία πλούσια ιστορία της χώρας μας, και αμφιβάλλουμε και αν φυσικά την γνωρίζουν προκειμένου να επιδείξουν σεβασμό!

Ο λόγος για τις συγκεκριμένες Φωτό που δείχνουν ότι πάνω στα απομεινάρια του αρχαίου τείχους των Αθηνών, στον λόφο της Πνύκας, δίπλα ακριβώς από την αρχαία Βουλή των Αθηνών, βρήκαν την ευκαιρία μόλις χθες κάποιοι ανιστόριτοι να παίξουν με την ιστορία μας ζωγραφίζοντας πάνω γκράφιτυ και συνθήματα ομάδας.

Οι φύλακες έμειναν σήμερα με ανοικτό το στόμα καθώς όπως μας είπαν το συγκεκριμένο γκράφιτυ δεν βγαίνει εύκολα. Και το κυριότερο;

Μας είπαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς πριν από λίγες εβδομάδες είχε γίνει το ίδιο σε άλλα σημεία του τείχους που βρίσκεται στην αρχαία Βουλή, καθώς και στις φυλακές του Σωκράτη αλλά χάρη στις επίπονες προσπαθείες των φυλάκων και συνεργείων του δήμου Αθηναίων κατάφεραν να καθαρίσουν αυτα τα γκράφιτυ. Από χθες τους προστέθηκε ένας νέος "πονοκέφαλος"...!

Κώστας Κορέλης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ