Μade in Greece η Μαριάννα Γουλανδρή - Βαρδινογιάννη & τα sexy chic μαγιό της MariannaG Exclusive Swimwear 2015

Xθες βράδυ στο κατάστημα DETROIT έγινε η παρουσίαση των μαγιό και των ρούχων της συλλογής Marianna G. Exclusive Swimwear 2015, καθώς και της συλλογής Ancient Greek Sandals with Ilias Lalaounis, τα οποία έγιναν ανάρπαστα από τις φίλες και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

H εκδήλωση διοργανώνεται φέτος για δεύτερη χρονιά με πρωτοβουλία των ιδιοκτητών του καταστήματος DETROIT, του Θοδωρή Τσουρούκογλου και της συζύγου του Γεωργίας, καθώς και της Χριστίνας Τσουρούκογλου, που πρόσφεραν μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της βραδιάς, για τη στήριξη των σκοπών του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Στην εκδήλωση παρευρέθη η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η νεαρή σχεδιάστρια, Μαριάννα Γουλανδρή, η Λάουρα Λαλαούνη, κ.ά.

Η Marianna εμπνέεται από την ελληνική κληρονομιά και ιστορία και τη συνδυάζει περίτεχνα με το αγγλικό στυλ και τις φετινές τάσεις. Από μονόχρωμα υφάσματα σε bold αποχρώσεις και tropical prints μέχρι πλεκτά αλλά και χρυσά δεσίματα στο λαιμό, η Marianna υπογράφει μία ολοκληρωμένη σειρά από μπικίνι, ολόσωμα μαγιό, καφτάνια και αξεσουάρ. 

To brand Marianna G. έκανε ντεμπούτο το 2012, και θεωρήθηκε αμέσως το «μικρό μαύρο φόρεμα της παραλίας» αφού τα swimear του είναι διαχρονικά και αγαπιούνται από όλες μας!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθεί το site των Marianna G. - mariannagswimwear.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ