Γιατί χώρισαν η Πριγκήπισσα & ο "αλήτης"; Η Σαρλότ & ο Εβραίος ηθοποιός έβαλαν τέλος στον έρωτα τους

Το πιο πολυφωτογραφημένο ζευγάρι της νότιας Ευρώπης αποτέλεσαν η 28χρονη πριγκίπισσα Σαρλότ Κασιράγκι και ο κωμικός ηθοποιός Γκαλ Ελμαλέχ ενώ απέκτησαν και παιδί.

 

Η τρυφερή σχέση τους κράτησε τρία χρόνια όπως όλα τα παραμύθια, τελείωσε.

Σαν «Παραμύθι» είχε χαρακτηρίσει τη σχέση τους ο ίδιος ο κωμικός ηθοποιός, 15 χρόνια μεγαλύτερος από την Σαρλότ Κασιράγκι, κόρη της Καρολίνας του Μονακό. Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία πραγματικά μοναδική στο είδος της. Γνωρίστηκαν το 2011 σε ένα πάρτι και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Ο ηθοποιός και η πριγκίπισσα του Μονακό είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους στον Χορό των Ρόδων που οργάνωσε το Πριγκηπάτο του Μονακό τον Μάρτιο του 2013, περιτριγυρισμένοι από ολόκληρη την πριγκηπική οικογένεια.

Ο Ελμαλέχ δεν έκρυψε ποτέ ότι η σχέση τους ήταν σχεδόν ένα θαύμα. «Μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις για τη ζωή. Μπορώ να μιλάω για φιλοσοφία ή να κάνω χαζά αστειάκια μαζί της. Βλέπουμε μαζί εκθέσεις, εκείνη βλέπει τα αστεία μου στην τηλεόραση.

Είναι σημαντικό για μένα να τα ανακατεύουμε όλα αυτά. Εχουμε πραγματικές συζητήσεις και μοιραζόμαστε πολλά πράγματα. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Είμαι τυχερός που είμαι μαζί της» έλεγε ο κωμικός ηθοποιός το 2013.


Την ίδια χρονιά γεννιέται ο γιός τους Ραφαέλ, το δεύτερο παιδί του κωμικού ο οποίος έχει έναν 15χρονο γιό από πρώτο γάμο. Τρία χρόνια κράτησε το όνειρο, το ζευγάρι χώρισε οριστικά στις 3 Ιουνίου.

Ο Ελμαλέχ γεννήθηκε στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκο, οι γονείς και τα αδέλφια του είναι όλοι κωμικοί ηθοποιοί. Σε ηλικία 5 ετών ο νεαρός ανεβαίνει στη σκηνή με τον μίμο πατέρα του και ονειρεύεται να γίνει «ένα είδος Μίκαελ Τζάκσον». Εβραϊκής καταγωγής, σε ηλικία 16 ετών ο Ελμαλέχ φεύγει για τον Καναδά όπου σπουδάζει πολιτικές επιστήμες.

Εγκαθίσταται οριστικά στη Γαλλία, κάνει σπουδές υποκριτικής και θεωρείται ένας από τους γνωστότερους αλλά και πλουσιότερους κωμικούς, αφού το όνομά του βρίσκεται στην γαλλική «λίστα Λαγκάρντ».
Η Σαρλότ είναι διάσημο μανεκέν στις διεθνείς πασαρέλες και υπήρξε ηγερία της Gucci. Μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με την μητέρα της Καρολίνα του Μονακό.


Αριστερά η Σαρλότ, δεξιά η Καρολίνα, στα νιάτα της.


Μητέρα και κόρη, σήμερα

Πηγη: Voici.fr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ