2 έφηβες έχασαν τα πόδια & τα χέρια τους, από επίθεση καρχαριών - Έφαγαν ακόμα και την σανίδα

Ενα κορίτσι 14 ετών και ένα 16χρονο αγόρι νοσηλεύονται στην εντατική μετά από δύο επιθέσεις καρχαρία που έγιναν με διαφορά 30 λεπτών σε παραλία στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως οι αρχές αγωνίστηκαν για να βγάλουν τα παιδιά από το νερό στο Όουκ 'Αϊλαντ στη Βόρειο Καρολίνα. Ο καρχαρίας δάγκωσε κι έκοψε μέρος του βραχίονα του κοριτσιού. Ο δεκαεξάχρονος που δέχθηκε επίθεση έχασε το χέρι του.


Το κορίτσι, το οποίο έκανε διακοπές με την οικογένειά του στην περιοχή μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο για επείγουσα θεραπεία, δήλωσε ο Δήμαρχος της νήσου Oak Μπέττυ Oυάλας.

«Επιβεβαιώθηκε ότι έχει χάσει μέρος του αριστερού χεριού της και μπορεί να χάσει το αριστερό της πόδι» προσέθεσε

Ο αυτόπτης μάρτυς Στήβ Μπάουζερ, είπε: «Είδα κάποιον που έβγαζε το κορίτσι από το νερό, και δεκάδες ανθρώπους γύρω τους που  προσπαθούσαν να βοηθήσουν. Ήταν αρκετά εφιαλτικό»
«Ήταν σαν σκηνή από την ταινία Τα Σαγόνια του Καρχαρία » πρόσθεσε η γυναίκα του Μπάουζερ.

Τα περιστατικά συνέβησαν μόλις λίγα μίλια από την ακτή Όσεαν Άιλ Μπήτς, όπου ένα κορίτσι 13 ετών είχε δεχθεί επίθεση από καρχαρία την περασμένη Πέμπτη όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Κόκκινες σημαίες έχουν τοποθετηθεί στις περισσότερες παραλίες του Mπρούνσγουικ Κάουντι και ελικόπτερο ερευνά εντατικά τα ύδατα για τον εντοπισμό του καρχαρία.

Όλες οι φωτό εδώ - Dailymail.co.uk

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ