Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Story: O Ben & ο σκύλος του - Το συγκινητικό αντίο ενός ανθρώπου και του πιστού φίλου του

Το δέσιμό τους υπήρξε μεγάλο στα 14 χρόνια που έζησαν μαζί… Ο Ben και ο Denali είναι ένα αχώριστο ζευγάρι που δέθηκε πολύ όταν ο ένας συνάντησε τον άλλον τυχαία. 

Ο Ben Moon υιοθέτησε τον Denali τον Νοέμβριο του 1999, σε ηλικία 24 ετών. Τότε εκείνος ζούσε με τη φίλη του στο Όρεγκον και εργαζόταν περιστασιακά ως φωτογράφος σε διάφορα περιοδικά. Μετά από 2 χρόνια ζωής στην πόλη, εκείνος αποφάσισε να ζήσει στο τροχόσπιτό του, γυρίζοντας την Αμερική, με σκοπό να ξεκινήσει μια επαγγελματική καριέρα φωτογραφίζοντας την άγρια ζωή αλλά και τα τοπία της χώρας του.

Έτσι κι έγινε. Αχώριστοι οι δύο πήγαιναν από το ένα σημείο της Αμερικής στο άλλο και ζούσαν σαν νομάδες… Πάντα μαζί… Το 2004, ωστόσο, ο Ben αρρώστησε σοβαρά και ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο, κάνοντας πολλές χημειοθεραπείες και παίρνοντας βαριά φάρμακα.

Ο Denali δεν τον άφησε στιγμή… Μάλιστα ήταν δίπλα του ακόμα και στο νοσοκομείο, στο κρεβάτι του πόνου… Όταν ο νεαρός φωτογράφος ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας του, συνέχισαν μαζί με τον σκύλο του την ίδια ζωή, μόνο που τώρα ήταν πιο δεμένοι από ποτέ. Η ζωή όμως τα έφερε έτσι που και ο Denali αρρώστησε από καρκίνο… Επίπονες ώρες, δύσκολες θεραπείες και ο Ben εκεί για να τον στηρίζει, να του δίνει κουράγιο…

Μόνο που ο Denali δεν ήταν τυχερός. Η αρρώστια τον κατέβαλε πολύ και οι δυνάμεις του τον εγκατέλειπαν όλο και περισσότερο. Ο Ben κατάλαβε πως ο σκύλος δεν θα ζούσε για πολύ… Έτσι τον πήρε μαζί του για μια μεγάλη βόλτα στην παραλία, να τρέχουν και να παίζουν όπως παλιά. O  Denali, έφυγε ευτυχισμένος πως είχε κάνει το καθήκον του απέναντι στο αφεντικό του… και εκείνος του το ξεπλήρωσε και με το παραπάνω…

Ο πιστός σκύλος πέθανε στις αρχές Φεβρουαρίου, σε ηλικία 14,5 ετών.

Όλες οι φωτό εδώ - Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ