Η Πριγκίπισσα 'Αννα φοράει τα ίδια ρούχα εδώ & 27 χρονια - Δείτε όλες τις φωτό σήμερα & τότε

Τα ρούχα της μοιάζουν να βγήκαν από τη χρονομηχανή του παρελθόντος. Μερικά από τα συλλεκτικά της σύνολα μάλιστα, έιναι μεγαλύτερα ακόμα και από τα παιδιά της.

Είναι γνωστή για τη λιτή κομψότητά της και συχνά την αποκαλούν και Πριγκίπισσα της '' Μηχανής του χρόνου.''

Όχι μόνο ανακυκλώνει ρούχα, καπέλα και τσάντες κάθε χρόνο, αλλά και ''ξεσκονίζει''  ταυτόσημα παλιά outfits από τη γκαρνταρόμπα της και τα φορά ξεχωριστά.Μερικά από τα ρετρό ρούχα της έχουν ελάχιστα αλλάξει με την πάροδο των χρόνων.

Αυτή την εβδομάδα η Πριγκίπισσα Άννα εμφανίστηκε στο Royal Ascot με μιά εμφάνιση που όλοι λίγο πολύ περίμεναν. Φορούσε ένα κίτρινο καπέλο και ένα κεντημένο φόρεμα, τα οποία είχε βάλει για πρώτη φορά στο Buckingham Palace το 1980 και από τότε έχει ξαναφορέσει σε 4 διαφορετικές δημόσιες εμφανίσεις.

Όλα τα ρούχα της κατηγοριοποιούνται, προφυλάσσονται από τη σκόνη και αποθηκεύονται σε κατάλληλο περιβάλλον μαζί με τα αντίστοιχα αξεσουάρ για να την βγάζουν εύκολα και γρήγορα από την δύσκολη θέση.

''Ένα καλό κομμάτι της ντουλάπας μου μπορεί να φορεθεί για πάντα, αφού είναι κλασσικό. Η οικονομία είναι μέσα μου'' έχει δηλώσει όταν ρωτήθηκε για τα ρούχα της, μερικα από τα οποία έιναι μεγαλύτερα από τα παιδιά της, Peter και Zara, 37 και 34 χρονών αντίστοιχα.

 Πηγή:dailymail.co

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ