Μίμης Παπαϊωάννου-παλαίμαχος ΑΕΚ: ''Φοβάμαι μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα'' για το σημερινό ''τελικό'' της εθνικής μας κόντρα στη Γερμανία

«Φοβάμαι το σημερινό παιχνίδι γιατί πήραν τα μυαλά μας αέρα. Όταν πήραμε το Euro o Ρεχάγκελ δεν άφησε κανέναν να κατέβει να πανηγυρίσει με τους παίκτες, τους έκλεινε μέσα για να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Πρέπει να κλειδώσουν το άγχος στα αποδυτήρια οι διεθνείς και να βγουν να παλέψουν». «Είναι δύσκολο το παιχνίδι γιατί οι Γερμανοί είναι το φαβορί και το κακό είναι ότι εμείς δείξαμε μια δυνατότητα στο τελευταίο μας παιχνίδι με αποτέλεσμα να φοβούνται και να είναι προετοιμασμένοι»

«Φοβάμαι μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα», λέει χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Μίμης Παπαϊωάννου για το βραδινό «τελικό» της εθνικής μας κόντρα στη Γερμανία. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 20ου αιώνα, σύμφωνα με τη FIFA, δηλώνει στην εκπομπή Focus Sports του Focus Web TV με τους Αλέξανδρο Κοζαρίδη, Κώστα Βορίλα και Αλκμήνη Χατζηνάσιου, θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το Θωμά Μαύρο για να βγει από το αδιέξοδο η ΑΕΚ, αν και δεν του έχει γίνει καμία πρόταση για να συμβάλλει στο εγχείρημα μέχρι στιγμής. Δείτε όλη η στοιχηματική δράση της ημέρας από το bet3.GR.

ΜΕΡΟΣ Α'
ΜΕΡΟΣ Β'
ΜΕΡΟΣ Γ'



Ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Μίμη Παπαϊωάννου:

 Για το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Γερμανία

 

«Φοβάμαι το σημερινό παιχνίδι γιατί πήραν τα μυαλά μας αέρα. Όταν πήραμε το Euro o Ρεχάγκελ δεν άφησε κανέναν να κατέβει να πανηγυρίσει με τους παίκτες, τους έκλεινε μέσα για να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Πρέπει να κλειδώσουν το άγχος στα αποδυτήρια οι διεθνείς και να βγουν να παλέψουν».

«Είναι δύσκολο το παιχνίδι γιατί οι Γερμανοί είναι το φαβορί και το κακό είναι ότι εμείς δείξαμε μια δυνατότητα στο τελευταίο μας παιχνίδι με αποτέλεσμα να φοβούνται και να είναι προετοιμασμένοι»

 

Για την ΑΕΚ

 «Δεν με έχει πλησιάσει ο Μαύρος, ώστε να συμβάλλω στο εγχείρημα που έχει προτείνει, αλλά αν το κάνει είμαι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο»

«Η ΑΕΚ κάποτε πρωταγωνιστούσε και τώρα δεν είναι τίποτα. Μία χάνει μία κερδίζει»

«Άκουσα ότι ο Νικολαϊδης θα βάλει αυτά που πήρε από την ΑΕΚ, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες»

«Έχω συγκρατημένη αισιοδοξία γιατί η ΑΕΚ τώρα δεν έχει τύχη, δεν μπορεί, είναι πολλά τα πράγματα».

«Ένα μεγάλο πλήγμα για την ΑΕΚ είναι ότι δεν έχει γήπεδο. Το γκρέμισαν για να βγει το ΠΑ.ΣΟ.Κ, αφού έφυγε το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν ασχολήθηκε κανείς».

«Θα αργήσει πολύ η ΑΕΚ για να ξαναέρθει στα επίπεδα που ήταν»

«Η εποχή της ΑΕΚ ήταν επί Μπάρλου. Ήρθε ο άνθρωπος και έκανε έργα. Ούτε κομπιναδόρος ούτε τίποτα. Τα λεφτά μας τα παίρναμε και όλα ήταν καλά. Τώρα χρωστάνε όλα τα παιδιά στην ομάδα. Πρέπει να βρεθεί ο νέος Μπάρλος για να σώσει την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ