Βοιωτία: Αυτοκτόνησε ο πατέρας της κοπέλας που σκοτώθηκε λίγο πριν το γάμο της - Δείτε το σπαρακτικό του μήνυμα

Συγκλονίζει το δράμα ενός πατέρα που αυτοπυροβολήθηκε 15 χρόνια μετά το θάνατο της κόρης του, που είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. 

Οι κάτοικοι στη μικρή κοινωνία του χωριού Πέτρα Αλιάρτου είναι σοκαρισμένοι...

Όλοι ήξεραν ότι ο άτυχος πατέρας δεν είχε ξεπεράσει ποτέ το θάνατο της κόρης του, που "έφυγε" 15χρονια πριν σε τροχαίο δυστύχημα. Η λατρεμένη Πέλη του, 25 ετών τότε, ετοιμαζόταν να παντρευτεί. Μια βόλτα με το καινούργιο αυτοκίνητο στην παραλιακή της Αθήνας στάθηκε μοιραία.

Όλα αυτά τα χρόνια ζούσε με ένα γιατί στα χείλη. Εξάλλου όσοι κινούταν στο δρόμο Αλιάρτου - Λιβαδειάς, έβλεπαν τα φυτά με το εικόνισμα, που έγραφαν: «ΠΕΛΗ ΓΙΑΤΙ»
 

«Δεν ξεπέρασε ποτέ την απώλεια της κόρης του...» δηλώνουν οι κάτοικοι της Πέτρας στο permissospress. Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο 80χρονος πατέρας πήρε την καραμπίνα, την έβαλε κάτω από το σαγόνι και αυτοπυροβολήθηκε για να πάει να συναντήσει την αγαπημένη του Πέλη.

Τον άτυχο άντρα βρήκαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος οι στενοί του συγγενείς που τον μετέφεραν σε νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του και κάπως έτσι έπεσε η αυλαία της σπαρακτικής ιστορίας που πολύ δύσκολα θα ξεχαστεί...

Πηγή: permisospress, lamiareport.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ