Elisabeth Gilbert: Η διάσημη συγγραφέας του “Eat, Pray, Love” αποθεώνει τα Ζαγοροχώρια‏

H γνωστή για το παγκοσμίως bestseller  “Eat, Pray, Love” Αμερικανίδα συγγραφέας και  δημοσιογράφος Elisabeth Gilbert, το βιβλίο της οποίας  μεταφέρθηκε και κινηματογραφικά με πρωταγωνιστές τους Julia Roberts, Javier Bardem, James Franco, Billy Crudup και Richard Jenkins στις αίθουσες το 2010, δηλώνει επίσημη πρέσβειρα του Ζαγορίου!

 

H Gilbert έσπευσε να εξυμνήσει τη μοναδική ομορφιά τους που ξεχωρίζει μετά την τετραήμερη παραμονή της στα Ζαγοροχώρια, χαρακτηρίζοντάς τα  "το πιο όμορφο μέρος που έχω δει ποτέ μου στη Γη " και μένοντας εντυπωσιασμένη από τα χαρακτηριστικά των τοπίων, που εκείνη απαθανάτισε με το φακό της, αλλά και από τα εστιατόρια και ξενοδοχεία της περιοχής όπως  το “Aristi Mountain Resort & Villas” στην Αρίστη, το “Astra” στο Μεγάλο Πάπιγκο και το «Θουκυδίδης» στο Καπέσοβο.

Μεταξύ άλλων, η ίδια  αναφέρει σε ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο facebook, η οποία έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής 11,068  likes,  1,546 shares και 828 comments:

«Αγαπητοί-Μόλις πέρασα 4 ημέρες στο πιο όμορφο μέρος που έχω δει ποτέ μου στη Γη- τα Ζαγοροχώρια στην Ελλάδα. Αν ποτέ έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τα Ζαγοροχώρια, πραγματικά προσπαθήστε να επισκεφτείτε αυτό το μέρος. Δεν θα το μετανιώσετε ποτέ. Δεν είναι σίγουρα μια έκδοση της Ελλάδας που συναντάει κανείς συχνά ή έχει ονειρευτεί ποτέ.  

Αυτό είναι ένα μέρος βαθιάς και αρχαίας μαγείας.Συγχωρέστε την ορμή μου, αλλά είμαι τώρα πια η επίσημη πρέσβειρα για τα  Ζαγοροχώρια!Κάποια μέρα, πρέπει να επιστρέψω.

LG»

Το μυθιστόρημα “Eat, Pray , Love” παρέμεινε για 200 εβδομάδες στη λίστα των  New York Times paperback Best Seller list, ενώ για 57 εβδομάδες κατείχε την #1 θέση. Έχει κυκλοφορήσει σε 10 εκατομμύρια αντίτυπα και μεταφράστηκε σε πάνω από 30 γλώσσες. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ