Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά!
 

ΚΡΙΟΣ
Μη μιλάς, μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς σκέφτεσαι ολημερίς και ολονυχτίς, αλλά παράλληλα σκέφτεσαι και τη δική σου επαγγελματική αναστάτωση και τα προβλήματα που ανακύπτουν στο σπίτι σου, εφόσον αυτή η Πανσέληνος τα πυροδοτεί στο έπακρον. Νιώθεις εξοργισμένος/η, οι κινήσεις σου γίνονται ανεξέλεγκτες και δεν υπάρχει μια γωνιά να ξαποστάσεις. Μόνη σου εκτόνωση κάθε δημιουργική ασχολία και ψυχαγωγία, που θα απορροφήσει έστω και πρόσκαιρα την οργή σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Αισθάνεσαι τις δυσκολίες και τις πιέσεις, αγωνιάς αλλά παραμένεις ψύχραιμος, διότι αντιλαμβάνεσαι πως άλλη λύση δεν έχεις. Τα σχέδιά σου ανατρέπονται, πιθανά ένα ταξίδι σου να αναβληθεί, ενώ ο διάλογος με τον εαυτό σου γίνεται ένα καθημερινό μονόπρακτο που ψυχαναλύει τους εσωτερικούς σου φόβους. Θέματα με το νόμο επίσης σε απασχολούν, ενώ κάθε σου σκέψη έχει την ετυμηγορία του αθώος/α μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ανησυχείς για τα κεκτημένα σου υλικά και συναισθηματικά, συνειδητοποιώντας πως κόπιαζες για καλοστημένους και καλαίσθητους πύργους στην άμμο, αλλά με ένα δυνατό κύμα ισοπεδώθηκαν. Κρίμα η προσπάθεια, αλλά περισσότερο κρίμα γιατί γνώριζες, πως δεν υπήρχαν κατάλληλα θεμέλια. Ωραία ήταν η στιγμιαία ικανοποίηση, αλλά τώρα καλείσαι να βρεις στέρεες βάσεις και να διεκδικήσεις οφειλές από τρίτους ζορίζοντας και τον εαυτό σου να φανεί εντάξει στις υποχρεώσεις του.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν σου φτάνει η περιρρέουσα κατάσταση, ο τρόμος και η αμηχανία, αισθάνεσαι και εγκλωβισμένος/η στην προσωπική σου ζωή, ανακαλύπτοντας πως δεν ζεις, απλά υπάρχεις και άλλα τέτοια υπαρξιακά. Αυτή η Πανσέληνος απέναντί σου, προπάντων σε φανατίζει, βγάζει από μέσα σου τον κοιμισμένο επαναστάτη και παίρνεις φόρα χωρίς σταματημό. Θέτεις όρια, βάζεις διλλήματα και δίνεις τελεσίγραφα σε συντρόφους και συνεργάτες, δείχνοντας ένα πρόσωπο που ίσως τρομάζει και σένα.
ΛΕΩΝ
«Κοίτα τη δουλειά σου» μεταφορικά και κυριολεκτικά σου λέει αυτή η Πανσέληνος, η οποία δρομολογεί πολλές αλλαγές που θα φανούν σε βάθος χρόνου. Αισθάνεσαι πως δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις και η μεγαλομανία σου αντιδρά άσχημα.
Ωστόσο θα πρέπει να δώσεις εξηγήσεις σε ορισμένους ανθρώπους που υπολόγιζαν σε σένα και όλο αυτό σε αγχώνει και σε ρίχνει ψυχολογικά. Το πρόβλημα είναι πως σου προσφέρεται ένα λαχταριστό παγωτό αλλά θέλεις και να στο σερβίρουν στο χέρι.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι από αυτούς που καταλαβαίνουν την κρισιμότητα των καταστάσεων χωρίς να τρομοκρατείσαι, τουλάχιστον φανερά. Παρόλα αυτά παθιάζεσαι και φλέγεσαι σε ό, τι αφορά μια σχέση σου, με το τι σε ενώνει και το τι σε απομακρύνει από αυτήν. Κοιτάζεις βαθιά και αναλύεις ακόμα βαθύτερα, συνειδητοποιώντας τις αποστάσεις. Αν το πόρισμά σου σταθεί ικανό να κινήσεις θέματα, θα εξαρτηθεί από το πόσο τολμηρός/η ή δειλός/η αισθάνεσαι, στην προκειμένη φάση.


ΖΥΓΟΣ
Η ανασφάλειά σου διογκώνεται σε αυτή την Πανσέληνο, τόσο που γίνεσαι αυτομάτως άλλος άνθρωπος και ξεχνάς τα όνειρά σου, ασχολούμενος/η με τους εφιάλτες σου.
Ξαφνικά αναρωτιέσαι για όλα, ενώ διάφορες φωνές μέσα σου σε εμπαίζουν γιατί από τη μία σε αναστατώνουν και από την άλλη σε καθησυχάζουν. Θα πρέπει να αποφασίσεις ποιες θα ακούσεις αλλά και τι έχουν όλες να σου πουν. Το σπίτι σου γίνεται το ιδανικό καταφύγιο αυτές τις μέρες, που δεν επιθυμείς να συναναστραφείς με κανέναν, εκτός από το κατοικίδιό σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρίσκεις ευκαιρία να χώσεις βαθιά το κεντρί σου, εκεί όπου κρατούσες απωθημένα και το κάνεις μέσω του λόγου, προφορικού ή γραπτού. Γίνεσαι καταπέλτης και μιλάς ειρωνικά, κυνικά και αδίστακτα, σε όσους εναντιώνονται στις απόψεις σου και εντελώς συγκινητικά στους άλλους. Καθόλου δεν σε αφορά η λέξη «ψυχραιμία» και δεν είσαι από αυτούς που θα παίξουν το ρόλο του πυροσβέστη. Ήρθε η ώρα να μάθουν οι άλλοι τι σκέφτεσαι γι' αυτούς και να βγάλεις από πάνω σου ένα τοξικό φορτίο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις έσοδα, γυρνάς από λογιστή σε λογιστή για την καλύτερη συμβουλή, σε πιάνει μανία με την τακτοποίηση των οφειλών σου και παράλληλα έχεις και το άγχος των τσιγκούνικων ΑΤΜ που σε φρενάρουν και σε αποκαρδιώνουν. Παίρνεις όμως ένα γερό μάθημα αντί-σπατάλης και αντιλαμβάνεσαι μια χαρά, πως η ζωή όσο ωραία είναι, όταν κάνουμε αυτό που θέλουμε, άλλο τόσο άσχημη γίνεται, όταν δεν έχουμε μέτρο και φρένο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό που σου έλαχε σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, να έχεις μια τέτοια Πανσέληνο πάνω από το κεφάλι σου, μοιάζει με συνομωσία του σύμπαντος για το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ζήτησες. Προσωπικές σχέσεις δοκιμάζονται αλύπητα, ενώ οι ρήξεις είναι αναπόφευκτες για τους περισσότερους. Μην βασιστείς πουθενά παρά μόνο σε ό,τι και σε όποιον σου έχει αποδείξει ως τώρα πως μπορεί να σε σηκώσει με όλο το φορτίο σου. Η μεταμόρφωση είναι προ των πυλών και οι αλλαγές ριζικότατες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η προσπάθεια κατευνασμού των άλλων που έχεις σαν κύριο μέλημά σου αυτές τις μέρες, σε εκθέτει ανεπανόρθωτα. Άσε στην άκρη τα κηρύγματα και κράτα μετριοπαθή στάση, γιατί ενώ εσύ προσπαθείς, από πίσω σου σκάβουν το λάκκο. Το δυνατό μυαλό σου μπορεί να επηρεάσει, αλλά μην διακινδυνεύεις το κεφάλι σου γιατί το παρασκήνιο εις βάρος σου είναι τεράστιο και είναι πολλοί αυτοί που σε έχουν βάλει στο μάτι. Άλλωστε η δική σου εύνοια παραμένει ένα χαρτί που δεν πρέπει να ανοίξεις ακόμα.
ΙΧΘΥΕΣ
Η αναβάθμιση που θα κάνεις σε φιλικό και κοινωνικό επίπεδο, προβλέπεται να είναι ιστορική, καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσκαρτάρεις γνωστούς, φίλους και γνώριμους, αναγνωρίζοντας πως ουδεμία πρόθεση υπάρχει πλέον να τους ανέχεσαι. Η συμπεριφορά σου, ωστόσο, παρά το πάθος, θα είναι μια τελεσίδικη απόφαση που θα ανακοινωθεί αποφασιστικά, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Οι εξηγήσεις που θα ζητήσεις πρωτύτερα, θα είναι μια ευγενής προσφορά που δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα.
Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ