Λύγισε ο Πύρρος Δήμας: Φοβάμαι, όχι για μένα - Δεν θέλω τα παιδιά μου να περάσουν όσα έζησα στην Αλβανία

«Φοβάμαι... Όχι για μένα... Εγώ τα έχω ζήσει αυτά στην Αλβανία... Φοβάμαι για τα παιδιά μου... Δεν θέλωνα περάσουν όσα έζησα στην Αλβανία...», εξομολογήθηκε δακρυσμένος ο Πύρρος Δήμας. 

 

Ο Ολυμπιονίκης και τέως βουλευτής, αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση και εξέφρασε την άποψή του ότι οι βουλευτές πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να αντιμετωπίσουν την μεγάλη κρίση χωρίς να καταρρεύσει η χώρα. 

Επανερχόμενος σε όσα έγραψε προσφάτως εξήγησε ότι δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν και υποστήριξε ότι παρεξηγήθηκε. 
 

«Μου είπανε οτι είμαι Αλβανός και δεν έχω το δικαίωμα να μιλάω. Εγώ πράγματι μεγάλωσα στην Αλβανία. Και επειδή έζησα οτι γινόταν εκεί αρνούμαι την αλβανοποίηση στην οποία οδηγείται η ελληνική κοινωνία. Αρνούμαι τα παιδιά μας να στέκονται σε ουρές για 1 κιλό τυρί ή 10 αυγά ή 60 γραμμάρια κιμά (αμφιβόλου προελεύσεως) κάθε μήνα με ένα κουπόνι στο χέρι όπως στάθηκα εγώ.

Ο Πύρρος Δήμας, όπως θα δείτε και στο βίντεο, με δυσκολία συγκρατήθηκε για να μην ξεσπάσει σε κλάματα. Την ώρα που κυριολεκτικά κατέρρεε, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σκάι Σία Κοσσιώνη διέκοψε την συνέντευξη, δίνοντας χρόνο στον πρώην βουλευτή.

''Αρνούμαι να μεγαλώσουν με έναν Χότζα πάνω απ'το κεφάλι τους και τον φόβο στην ψυχή τους. Επειδή ευτυχώς οι περισσότεροι απο εσάς που με βρίζετε για προδοσίες και άλλου τέτοιου είδους ακρότητες δεν το έχετε ζήσει, ελπίζω να το φαντάζεστε αλλα να μην το ζήσετε ποτέ'', είχε γράψει στο facebook ο Ολυμπιονίκης. 
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ