Χριστούγεννα με την οικογένεια, τους φίλους και όμορφες αναμνήσεις

                           

Δυο κορίτσια από το Γυμνάσιο Χαλανδρίου μας λένε τα κάλαντα μπροστά στο δέντρο




Μα ούτε ένα αγόρι δεν μας είπε φέτος τα κάλαντα , τα κορίτσια πάλι πρωτοπόρα ακόμη και για το χαρτζιλίκι που κατά τα φαινόμενα μειώθηκε φέτος.  Όλες υπέροχες!



Μια αξέχαστη βραδιά με τους φίλους μου Γιώργο Βότση και Λένα Παγώνη με πρωταγωνιστή τον 10 μηνών Γιώργο Βότση Junior γιο της κόρης τους Νικόλ, που μπουσούλαγε όλο το βράδυ και έδινε χαρά!



Το ίδιο βράδυ οι συζητήσεις έφτασαν μέχρι την Χούντα όπου όταν ο Γιώργος Βότσης μου έδειξε την φωτογραφία του με την Μελίνα Μερκούρη στο Παρίσι σε πορεία διαμαρτυρίας δεν κρατήθηκα και την "τράβηξα" με το I Phone για να την μοιραστώ μαζί σας στο blog μου.



Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτισμένο



Έτσι έστρωσα το τραπέζι για το προχριστουγεννιάτικο δείπνο με την οικογένεια



Η ανηψιά μου Μαρίνα με το βαφτιστήρι της Γιάννη



Η θεία Κούλα και η αδερφούλα μου Άννα στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι



Μαριάντζελα Παράβαλου - Τρίκαρδου & Έλενα Τουπογιάννη στα Χριστουγεννιάτικα εγκαίνια του Αngelο di spirito τη νέα διαδικτυακή on line πώληση προσιτών αληθινών κοσμημάτων. www.angelodispiritorosa.com



Οικογενειακά Χριστούγεννα στα όμορφα Καψαλιανά όπου ακούς μόνο τα προβατάκια με τις κουδούνες τους και αγναντεύω τον απέραντο ελαιώνα




Ηρεμία και καλαισθησία στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, 5 χλμ απο το ιστορικό μοναστήρι του Αρκαδίου, στο μετόχι Καψαλιανά, που έχει χαρακτηριστεί υψηλής πολιτιστικής αξίας.



Ένας φίλος μου έστειλε εικόνα από το Χριστουγεννιάτικο Παρίσι




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ