Άγριος καβγάς Τατσόπουλου-Φωτίου με ύβρεις: Είσαι αριστερή του χαβιαριού – Είσαι ψυχασθενής

Στο στούντιο του Mega ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος ενεπλάκη σε έντονο φραστικό διάλογο με την αναπληρώτρια υπουργό Θεανώ Φωτίου αλλά και τη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου.

Οταν ο συγγραφέας σχολίασε το «Οχι» του δημοψηφίσματος, είπε πως πρόκειται για «νίκη του Σόιμπλε. Καλύτερο δώρο δεν μπορέσαμε να του κάνουμε». Ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Τατσόπουλος: Το λόμπι της δραχμής του εξωτερικού συνδυάστηκε με το λόμπι της δραχμής του εσωτερικού. Νικητής είναι ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ο Μιχαλολιάκος. Νομιμοποιήσατε τους φασίστες.
Φωτίου: Μεγαλύτερο μέτωπο από εσάς στη ΧΑ δεν υπάρχει.
Τατσόπουλος: Αν δεν ήταν η ΧΑ τα ποσοστά σας θα ήταν 40%. Αν είχα λεφτά σαν εσάς εξασφαλισμένα στο εξωτερικό θα ήμουν σαν εσάς, θα έκανα κι εγώ το λαϊκισμό αυτό.
Φωτίου: Μπορώ να σας κάνω μήνυση αύριο.
Τατσόπουλος: Κάντε μου ό,τι θέλετε. Δεν έκανα εγώ αστυνομική έρευνα για το πόθεν έσχες σας, η Βουλή το έδωσε στη δημοσιότητα
Φωτίου: Ντροπή! Για έναν άνθρωπο που δούλεψε 42 χρόνια. Πώς μιλάτε έτσι;
Τατσόπουλος: Θα μιλάω όπως θέλω. Σε αριστερούς του χαβιαριού θα μιλάω όπως θέλω.
Φωτίου: Να έρθουν οι άντρες με τα άσπρα να σας πάρουνε. Δεν μπορεί ο κάθε απατεώνας να λέει ό,τι θέλει για το πρόσωπό μου.
Καλογεροπούλου: Είσαι ψυχασθενής!
Τατσόπουλος: Το όργανο του ΣΥΡΙΖΑ με είπε ψυχασθενή.
Καλογεροπούλου: Τυχαία είσαι έξω.
Τα χειρότερα απεφεύχθησαν τελικά, καθώς οι παρουσιαστές Ολγα Τρέμη και Νίκος Ευαγγελάτος αναγκάστηκαν να σηκωθούν όρθιοι για να επέλθει η ηρεμία στο στούντιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ