Συγκλονίζει ο θάνατος της 30χρονης Κατερίνας - Σπαρακτικά μηνύματα στο facebook για την αναπάντεχη τραγωδία

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες το απόγευμα (08-07-2015) συγγενείς και φίλοι στην άτυχη 33χρονη Κατερίνα Ροδοπούλου από τα Πραιτώρια που έχασε τη ζωή της ύστερα από πτώση με το αυτοκίνητο της στα νερά του λιμανιού στο Ηράκλειο.

 

Η κοπέλα έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα αλλά παρά την επιχείρηση που στήθηκε για τη διάσωση της, εκείνη δεν απέφερε καρπούς. Μόλις οι λιμενικές Αρχές ενημερώθηκαν για την πτώση του αυτοκινήτου σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσε σκάφος του λιμενικού, δύτες, η ΕΜΑΚ και το ΕΚΑΒ.

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου και όταν ολοκληρώθηκε διαπιστώθηκε ότι στο αυτοκίνητο επέβαινε μία γυναίκα ηλικίας περίπου 30 χρόνων η οποία ήταν νεκρή. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης του αυτοκινήτου στο λιμάνι.
 

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για δυστύχημα. Οι αστυνομικοί παίρνουν σειρά καταθέσεων από συγγενείς και φίλους της 33χρονης για να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας. Η τοπική κοινωνία θρηνεί για την απώλεια της Κατερίνας, μία κοπέλας που ήταν αγαπητή σε όλους. Η κηδεία της 33χρονης έγινε στο Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στα Πραιτώρια Μονοφατσίου.

Πηγή: cretalive.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ