Τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Ιουλίου θα ισχύσει ξανά η δωρεάν μετακίνηση με τα ΜΜΜ

Τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Ιουλίου θα ισχύσει ξανά το μέτρο της δωρεάν μετακίνησης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας.

Αυτό προβλέπει η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστου Σπίρτζη, στην οποία ξεκαθαρίζεται ότι οι μετακινήσεις το Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Ιουλίου θα γίνονται σύμφωνα με την ισχύουσα πολιτική κομίστρων των συγκοινωνιακών φορέων, για χρήστες εισιτηρίων και καρτών απεριορίστων διαδρομών.


Υπενθυμίζεται ότι το μέτρο της δωρεάν μετακίνησης των πολιτών στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, αφορά σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ.


Η εφαρμογή του μέτρου προβλέπεται στο νόμο 4331/2015-ΦΕΚ Α69/01, (άρθρο 77), και η νέα παράταση τίθεται σε εφαρμογή με σχετική Υπουργική Απόφαση. «Η δωρεάν μετακίνηση του επιβατικού κοινού σε όλες τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, εντάσσεται στο πλαίσιο των μέτρων αλληλεγγύης για τη στήριξη των πολιτών, που έχει θέσει σε εφαρμογή η κυβέρνηση« αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ