Π. Καμμένος: ''Αποφασίσουμε να στηρίξουμε την κυβέρνηση - Αυτό που έγινε στην Ευρώπη ήταν ένα πραξικόπημα''

«Αποφασίσαμε ομόφωνα να στηρίξουμε την κυβέρνηση» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πανος Καμμένος, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος. 

 

«Πήραμε ομόφωνες αποφάσεις» είπε αρχικά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και συνέχισε κάνοντας λόγο για «πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης».

«Αυτό που έγινε στην Ευρώπη ήταν ένα πραξικόπημα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε να έρθει σε συμφωνία σε ένα κείμενο που ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε γίνει δεκτό στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών», δήλωσε ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, η οποία όπως είπε, πήρε ομόφωνες αποφάσεις.

«Το πραξικόπημα συνεχίζεται στην Ελλάδα. Κάποιοι επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση και να βγάλουν μια κυβέρνηση που δεν έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει πραξικόπημα. Η κυβέρνηση έχει την εντολή του ελληνικού λαού», πρόσθεσε ο κύριος Καμμένος. Τόνισε δε ότι «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν την κυβέρνηση. Δεσμευόμαστε ότι θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και μόνο και όχι άλλα μέτρα τα οποία επιβάλλονται κατά παράβαση της συμφωνίας που είχαμε κάνει». «Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι όπου θέλουν στη δημοκρατία να μην αποφασίζουν οι λαοί αλλά να αποφασίζουν κάποιοι μη εκλεγμένοι από το Βερολίνο» συνέχισε με νόημα ο κ. Καμμένος.

Οπως ανακοίνωσε, ο Τέρενς Κουίκ σε συνεννόηση με τον Αλέκο Φλαμπουράρη θα αναλάβει τον τομέα για την καταπολέμηση της διαφθοράς στα υπουργεία. «Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα» είπε σχετικά.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ