Κύριο άρθρο Αυγής: Η Γερμανία καταστρεφει την Ευρώπη για 3η φορά σε 100 χρόνια - Η Ελλάδα δεν δικαιούται να το ανεχθεί

Οι μάσκες έπεσαν. Στις Βρυξέλλες δεν επιχειρείται μόνον ένας εγκληματικός εκβιασμός για να συρθεί η Ελλάδα σε μια καταστροφική συμφωνία. 

Βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πραξικόπημα για την ανατροπή της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης στην Ελλάδα και του θρασύ Τσίπρα.

Ταυτόχρονα επιδιώκεται και μια εκδικητική, με τον τρόπο που μόνο η Γερμανία γνωρίζει, τιμωρία του ελληνικού λαού, που με το δημοψήφισμα δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις.

Η Ελλάδα και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αν το σχέδιο πετύχει, θα είναι τα πρώτα θύματα ενός νέου ευρωπαϊκού χειμώνα που θα θάψει τις μεταπολεμικές κατακτήσεις της ηπείρου και τις ελπίδες για μια ενωμένη δημοκρατική Ευρώπη. Ενδεχομένως να είναι και η αρχή του τέλους για την ίδια την Ε.Ε.

Η άφρων και μυωπική στρατηγική των πιο συντηρητικών κύκλων της γερμανικής ελίτ και των δορυφόρων της έχει διασπάσει την Ευρώπη, αλλά σε μεγάλο βαθμό και την ίδια τη Γερμανία. Ενδεικτικός είναι ο τίτλος του περιοδικού "Spiegel", που χαρακτηρίζει αυτά που ζητούνται από την Ελλάδα ως "λίστα με φρικαλεότητες". Και όμως, στην ίδια την Ελλάδα υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις και πολιτικά πρόσωπα που ζητούν από τον Αλέξη Τσίπρα άμεση συνθηκολόγηση.

Η Γερμανία δεν δικαιούται να καταστρέψει την Ευρώπη για τρίτη φορά σε 100 χρόνια. Ο πολιτισμένος κόσμος δεν δικαιούται να της το επιτρέψει. Και η Ελλάδα δεν δικαιούται να το ανεχθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ