Ντιριντάχτα Ντιριντιριντάχτα: Τσίπρας – Κωνσταντοπούλου έδωσαν το φιλί της ζωής ή του Ιούδα;

Ο κ. Τσίπρας πλησίασε την κυρία Κωνσταντοπούλου η οποία καθόταν δεξιά του στα βουλευτικά έδρανα στην αίθουσα της Γερουσίας, αγκάλιασε και ασπάστηκε την πρόεδρο της Βουλής. 

Ο ασπασμός του πρωθυπουργού με την πρόεδρο της Βουλής έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά τον δηλητηριώδη υπαινιγμό του κ. Τσίπρα ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου λειτουργεί σαν... δικτάτορας

«Όλοι όσοι έχουμε μια θεσμική ευθύνη δεν σημαίνει ότι είμαστε δικτάτορες, εγώ είμαι Πρωθυπουργός αλλά έχω ένα υπουργικό συμβούλιο, ένα κοινοβούλιο, δεν μπορώ να κάνω ότι μου κατέβει. Το ίδιο και η Πρόεδρος της Βουλής, το ίδιο και οι υπουργοί, το ίδιο όλοι μας. Συνεπώς δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Από κει και πέρα ο καθένας αν διαφωνεί ή αν συμφωνεί, αυτό είναι θέμα συνείδησης» είπε ο πρωθυπουργός στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ.

Η κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται σε εξέλιξη και πραγματοποιείται μερικές ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο. Η κυβέρνηση θέλει η ονομαστική ψηφοφορία να ξεκινήσει στις 22:30 απόψε προκειμένου ο νόμος με τα προαπαιτούμενα να έχει επικυρωθεί εντός της ημέρας, αφού οι Ευρωπαίοι ζήτησαν ο σχετικός νόμος να περάσει το αργότερο την 15η Ιουλίου. 

Εισερχόμενος στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή όπου πραγματοποιείται η συνεδρίαση, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ