Αποκάλυψη: Γνωστή Ελληνίδα παίχτρια ριάλιτι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού!

Η εκρηκτική Φραντζέσκα από το ελληνικό Big Brother σίγουρα δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη. 

Ήξερε να ταράζει τα νερά του διάσημου τηλεριάλιτι με τις καυτές της εμφανίσεις, αλλά και γενικότερα τη σόουμπιζ, καθώς και μετά την έξοδό της από το «Σπίτι» συνέχισε τις προκλητικές εμφανίσεις και… φωτογραφήσεις.

Ο λόγος για την Φραντζέσκα Μελά που μίλησε στο περιοδικό Υou για μία πολύ άσχημη πτυχή της ζωής της, την κακοποίηση από τον σύντροφό της.

«Δέχτηκα ψυχολογική και σωματική βία από τον σύντροφό μου, για καιρό. Έπιασα τον εαυτό μου να αλλάζει. Δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και κάποιες φορές δεν μπορούσα να διαθέσω χρόνο στα παιδιά μου. Ήταν πιο άσχημο από ένα χαστούκι. Είχα σημάδια πάνω μου από τη βία και προσπαθούσα να τα κρύψω από τα παιδιά μου. Έλεγα διάφορες δικαιολογίες, ότι είχα χτυπήσει, για αν μην καταλάβει κανείς τίποτα. Προσπαθούσα να βρω μια λύση για αν μην συμβαίνει αυτό. Ούτε στους γονείς μου είπα τίποτα», λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει με ακόμη μεγαλύτερες λεπτομέρειες «Με έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο και χρειάστηκε να κάνω καταγγελία στην αστυνομία. Κινδύνεψε η ζωή μου. Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, αλλά δεν το εξέφρασα. Την πρώτη φορά που έκανα την καταγγελία την πήρα πίσω, γιατί μου ζητούσε συγγνώμη. Όταν τον συγχώρεσα και το ξαναέκανε, κατάλαβα πως η συγγνώμη του ήταν κάλπικη. Με χτυπούσε λόγω της αρρωστημένης του αγάπης, που είχε επακόλουθο την αρρωστημένη ζήλια. Δεν είχα δώσει ποτέ δικαίωμα. Με παρακολουθούσε. Οποιοδήποτε αρσενικό το θεωρούσε απειλή, ακόμη κι αν μίλαγα με κάποιο φίλο, με χτυπούσε. Ένιωθα φυλακισμένη, δεν είχα ούτε την ελευθερία του λόγου πολλές φορές. Δεν έπρεπε να κάτσω πάνω από τρία δευτερόλεπτα στον περιπτερά. Μέχρι και όταν χάλασε το αμάξι έπρεπε να βρούμε γυναίκα να μου το φτιάξει. Τον τρέλανε η αγάπη και ήθελε να είμαι κτήμα του. Προσπαθούσα να δικαιολογήσω τη στάση του και έριχνα το φταίξιμο στον εαυτό μου».

Πηγή: Περιοδικό You

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ