Story of the day : Έβαλαν για " δόλωμα" 17χρονη & την βίασαν δεύτερη φορά οι ίδιοι βιαστές

Μια νεαρή η οποία υποτίθεται ότι είχε βιασθεί από 2 άνδρες, ανέφερε και δεύτερο βιασμό μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα της αστυνομίας να την χρησιμοποιήσει ως δόλωμα για να συλλάβει τους κατηγορουμένους. 

Η 17χρονη κοπέλα, κατήγγειλε ότι την έσυρραν μέσα στον δάσος και την βίασθηκε στις 7 Ιουλίου από 2 άνδρες, αφότου είχε πάει να συναντήσει κάποιον που είχε γνωρίσει στο Facebook

Είπε στην αστυνομία στην περιοχή Αουρανγκαμπάντ, Ινδία, ότι ο ένας βιντεοσκοπούσε την επίθεση και απείλησε να την εκβιάζει με το υλικό .

Αφότου η οικογένεια του κοριτσιού κατείγγελε το περιστατικό στην αστυνομία, εκείνοι με την σειρά τους επιχείρησαν να την χρησιμοποιήσουν σαν ‘’δόλωμα’’ για να πιάσουν τους φερόμενους ως δράστες, την επόμενη ημέρα. 

Παρόλα αυτά μια ‘’ασυνεννοησία’’, έκανε την αστυνομία να χάσει τα ίχνη της, σε αυτό το σημείο λένε ότι δέχθηκε ξανά επίθεση. 

Ο Vishwas Patil, ερευνητής της αστυνομίας είπε: ‘’ Η κοπέλα πέρασε την ίδια αδικία ξανά. Ήταν λάθος να χρησιμοποιήσουν ένα θύμα, ειδικά ένα ανήλικο, σαν δόλωμα’’

Οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν μερικές ώρες αργότερα σε έναν κοντινό σταθμό τρένου, παρόλα αυτά η αστυνομία αντιμετωπίζει πλέον βαριά κριτική για τις πράξεις της. 

Ο Vinod Ejjapwar, ο αξιωματικός ο οποίος φέρεται να ηγήθηκε της επιχείρησης στην οποία η ανήλικη χρησιμοποιήθηκε ως δόλωμα, είναι σε διαθεσιμότητα και θα είναι πλέον υπό έρευνα. 

Ο επικεφαλής Υπουργός Devendra Fadnavis, από την Ινδική κυβέρνηση είπε: ‘’Τα πραγματικά γεγονότα στην υπόθεση διαφέρουν. Ο έφορος της αστυνομίας θα τα αποσαφηνίσει σύντομα’’ 

Πηγή:metro.co.uk
  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ