Ο Π. Λαφαζάνης αλυσοδέθηκε στη καρέκλα στη βουλή & δήλωσε: "Δεν φεύγω αν δεν νομιμοποιηθούν οι υπουργοί"

Ήταν η ώρα που όσοι βρίσκονταν ακόμα στα βουλευτικά έδρανα, μάζευαν τα χαρτιά τους και ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν από τη Βουλή, αφού η ψηφοφορία είχε τελειώσει.

 

Τότε μπροστά στα έκπληκτα βλέμματά όλων, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έβγαλε από τον χαρτοφύλακά του μια χοντρή αλυσίδα, την τύλιξε γύρω από το σώμα του και την καρέκλα και την ασφάλισε χρησιμοποιώντας ένα λουκέτο με συνδυασμό.

Αμέσως έτρεξαν δίπλα του ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Κώστας Λαπαβίτσας και ο Στάθης Λεωτσάκος, προκειμένου να τον μεταπείσουν, υπενθυμίζοντάς του μάλιστα ότι την επόμενη μέρα το απόγευμα, είχαν μυστική συνάντηση με τον Γιάνη Βαρουφάκη σε spa, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την καρέκλα, αν δε γίνουν δεκτά τα αιτήματά του. Δηλαδή, κατάργηση όλων των μνημονιακών πολιτικών και επέκταση της μονιμότητας του Δημοσίου και στους υπουργούς.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, πάντως, ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας παραμένει αλυσοδεμένος στην καρέκλα, ενώ σύντροφοί του τού φέρνουν τροφή από το καφενείο της Βουλής.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ