Η πλήρης απομυθοποίηση του Μπιλ Κόσμπι - Για να κάνω σεξ, έδινα τα πάντα: Λεφτά, αφροδισιακά τα πάντα

Ο Κόσμπι υποστηρίζει ότι υπήρξε μέντορας της Κόνσταντ και την πολιόρκησε «καλώντας την στο σπίτι μου, μιλώντας μαζί της για προσωπικά της ζητήματα και για τις σπουδές της», σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεσή του.

 

Οι δύο τους έμειναν σε επαφή για αρκετά χρόνια όταν μία νύχτα στο σπίτι του ηθοποιού στην Πενσιλβάνια, εκείνος της έδωσε ένα χάπι για να την απαλλάξει από το άγχος της. Στη συνέχεια, οι δύο τους συνευρέθηκαν σεξουαλικά. Ομως, σύμφωνα με το δικηγόρο της Κόνσταντ, εκείνη πιστεύει ότι της έδωσε ένα πολύ ισχυρότερο φάρμακο.

Εκείνη επιμένει ότι ποτέ δεν ζήτησε χρήματα από τον Κόσμπι, αλλά ο ηθοποιός κατέθεσε ότι πλήρωσε για τις σπουδές της, εκτιμώντας ότι η σύζυγός του δεν γνώριζε ότι αυτό έγινε επειδή υπήρξε μεταξύ τους σεξουαλική σχέση.

Ο Κόσμπι διοχέτευσε χρήματα σε μία ακόμη γυναίκα, με την οποία είχε σεξουαλική σχέση, μέσω του ατζέντη της, προκειμένου να μην το υποψιαστεί η σύζυγός του. Ο 78χρονος επιμένει ότι σεξουαλική επαφή του με την Κόνσταντ ήταν συναινετική και την κατηγορεί πως ψεύδεται. Η υπόθεση τελικά έκλεισε με συμβιβασμό, με τους όρους να παραμένουν μυστικοί.

Στην κατάθεση ο Κόσμπι περιγράφει τις σεξουαλικές επαφές του με τουλάχιστον πέντε ακόμη γυναίκες και το αισθηματικό ενδιαφέρον του για μία ακόμη, αλλά επέμεινε ότι σε όλες τις περιπτώσεις η συνεύρεση ήταν συναινετική.

Στον ηθοποιό δεν έχουν απαγγελθεί ποτέ κατηγορίες, αλλά τουλάχιστον δέκα γυναίκες έχουν δηλώσει δημόσια ότι έχουν δεχθεί σεξουαλική επίθεση από εκείνον τις προηγούμενες δεκαετίες. Αυτό το μήνα, ένας ομοσπονδιακός δικαστής κοινοποίησε την παραδοχή του Κόσμπι- σε διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών- ότι χρησιμοποίησε κατασταλτικά φάρμακα για να πείσει τουλάχιστον μία γυναίκα να κάνει σεξ μαζί του.

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ