74 πυρκαγιές από την Παρασκευή - Ποια μέτωπα είναι σε εξέλιξη;

Εβδομήντα τέσσερις πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα από την Παρασκευή, ενώ σε ύφεση βρίσκονται οι τέσσερις μεγαλύτερες, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Ειδικότερα, σε ύφεση βρίσκονται:

H φωτιά που εκδηλώθηκε προχθές, Παρασκευή, σε δασική έκταση στο Φαρακλό, στη Νεάπολη Λακωνίας. Στην κατάσβεση συμμετέχουν 105 πυροσβέστες με 42 οχήματα, 26 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 1 όχημα ΟΤΑ.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε την Παρασκευή, σε δασική έκταση, στον Καρέα. Στην κατάσβεση λαμβάνουν μέρος 40 πυροσβέστες με 18 οχήματα, 20 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 31 υδροφόρες ΟΤΑ και 30 ιδιωτικά βυτιοφόρα.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή, σε δασική έκταση στη Μαλακάσα Αττικής. Στο συμβάν επιχειρούν 63 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 19 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 12 οχήματα ΟΤΑ.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες, σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Ατσίτσα Σκύρου. Στην κατάσβεση λαμβάνουν μέρος 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 3 οχήματα ΟΤΑ και 1 ελικόπτερο.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά, που εκδηλώθηκε χθες, σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Καλαμάκι Ζακύνθου. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 1 υδροφόρο ΟΤΑ και 3 πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Υπό μερικό έλεγχο βρίσκονται οι πυρκαγιές στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, όπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 2 υδροφόρες και 1 μηχάνημα ΟΤΑ και στην περιοχή Μαυσωλείο Διστόμου - Αράχωβας, στην κατάσβεση της οποίας συμμετέχουν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 5 υδροφόρες ΟΤΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ