Good News για τους ποδοσφαιρόφιλους- Αύγουστος με UEFA Champions League και UEFA Europa League

Δείτε αγώνες ποδοσφαίρου όλον τον Αύγουστο από τον ΟΤΕ ΤV

Από τον Αύγουστο και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, όλοι οι αγώνες των κορυφαίων διασυλλογικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της Ευρώπης, UEFA Champions League και UEFA Europa League, θα φιλοξενούνται στην ίδια τηλεοπτική στέγη, του ΟΤΕ TV. 

Για τα επόμενα 3 χρόνια, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαμβάνουν τους περισσότερους live αγώνες των δύο διοργανώσεων από κάθε άλλη φορά, όλους σε high definition, αλλά και κορυφαίας ποιότητας τηλεοπτική κάλυψη, με νέα κανάλια, ενισχυμένο αθλητικό πρόγραμμα και νέες εκπομπές, με την υπογραφή της έγκριτης δημοσιογραφικής ομάδας των OTE SPORT.

 

UEFA Champions League - Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός!

Από τις 11 Αυγούστου και για τα επόμενα 3 χρόνια, όλοι οι αγώνες του UEFA Champions League, από το Super Cup και τα πλέι οφ  μέχρι τον τελικό, θα προβάλλονται στα κανάλια ΟΤΕ SPORT.

Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα τους 133 από τους 146 αγώνες, ενώ οι υπόλοιποι 13 αγώνες με αφετηρία την Φάση των Ομίλων θα προβάλλονται σε παράλληλη μετάδοση με κανάλι ελεύθερης μετάδοσης.      

UEFA Europa League - Και το Europa League έρχεται στον ΟΤΕ TV! 

Για το UEFA Europa League, ο OTE TV έχει εξασφαλίσει έως το 2018 και τους 205 αγώνες της διοργάνωσης, εκ των οποίων οι 204 σε αποκλειστικότητα, ενώ μόνο ο τελικός θα προβληθεί σε παράλληλη μετάδοση με κανάλι ελεύθερης μετάδοσης

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ