Αποκλειστικό: Top Woman η χρυσοχέρα κυρία Άννα: Start up στα 70 της με παιδικά & βαφτιστικά

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο παραμυθένιο εργαστήρι της Κυρίας Άννας στο Ψυχικό

Την κυρία Άννα την ξεχώρισα γιατί είχε βάψει ροζ όλο της το μαγαζί.

Έψαχνα για ένα συνοικιακό κατάστημα επιδιορθώσεων και είδα αυτό το πολύ ιδιαίτερο ροζ σπιτάκι μέσα στο οποίο ανακάλυψα τον μικρόκοσμο της Κυρίας Άννας.

Μικρά γλυκούτσικα κερασάκια πάνω στα μικροσκοπικά φουστανάκια

Την ήξερα για αρκετά χρόνια απλά σαν μια συμπαθέστατη κυρία που εργαζόταν σκληρά με τη βελόνα και τη ραπτομηχανή της αν και φαινόταν πως δεν ήταν πια στα νιάτα της.

Εδώ είναι το αρχηγείο της ‘’χρυσής βελόνας’’ και της ‘’jalousie’’

 

Τελευταία όμως και μέσα στη κρίση με ενθουσίασε.

Τι έκανε λοιπόν;

Αφού έβγαλε (η κυρία Άννα) τα πολλά ροζ από το κατάστημα, άρχισα να βλέπω, εκτός από τις γνωστές σακούλες με τα ρούχα προς επιδιόρθωση, έτοιμα για να τα παραλάβουν οι πελάτες της, ολόκληρη σειρά από παιδικά ρούχα και κάποια πολύ ενδιαφέροντα γυναικεία σε χαμηλές τιμές.

Πήγα ένα πρωί στο μαγαζί της κυρίας Άννας. Με ξενάγησε στο μαγαζί της και μου μίλησε για τα ρούχα που σχεδιάζει για την ποιότητα τους αλλά και από πού παίρνει τις ιδέες για τα πρωτότυπα σχέδια της. Μου μίλησε επίσης για το πως ξεκίνησε. Δείτε εδώ τα βίντεο:

Πολύ ωραία είναι και τα καλοκαιρινά καφτάνια που ράβει για τις κυρίες η Κυρία Άννα

Δεν σταματάνε να μπαινοβγαίνουν οι σταθεροί πελάτες της κυρίας Άννας που ενδιαφέρονται για να επιδιορθώσουν τα ρούχα τους. Η κρίση μάλιστα αύξησε τη πελατεία.

Οι τιμές των παιδικών και των βαφτιστικών της κυρίας Άννας είναι προσαρμοσμένες στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Τα παιδικά ρούχα της κυρίας Άννας για κοριτσάκια, τα tailor made βαφτίστηκα, τα πολύ όμορφα κουστουμάκια για τους πιτσιρικάδες.

φουστανάκια και τα φορεματάκια κυμαίνονται από 10 έως 15 ευρώ. Αντίστοιχα στις ίδιες τιμές κυμαίνονται και τα κοστουμάκια για αγοράκια από 10 έως 15 ευρώ. Τα βαφτιστικά της ξεκινάνε από 65 και δεν ξεπερνούν τα 100 ευρώ.


Η κυρία Άννα έχει μεγαλώσει τρία παιδιά εκ των οποίον ο μικρότερος γιός κατάφερε να φτάσει ακόμα και στο Cern στην Ελβετία και να συμμετάσχει σ’ αυτό το καταπληκτικό πρόγραμμα

Jalousie είναι το brand της κυρίας Άννας για τα παιδικά ρούχα και τα βαφτιστικά της.

Είναι μια σύγχρονη top woman που δεν επαναπαύεται αλλά αντίθετα εξελίσσει τη δουλειά της με τη ‘’χρυσή της βελόνα’’.

Μου άρεσαν πολύ τα χρώματα στις κουβαρίστρες και έκανα ένα zoom

Το κατάστημα της κυρίας Άννας, που ονομάζεται ‘’Χρυσή Βελόνα’’ βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου & Φεραίου 1, στο Νέο Ψυχικό. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.67.45.502

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ