Ο " Κρητικός "Μάκης Βορίδης γλέντησε στα Χανιά με Μητσοτάκη & Ντόρα - Ποιοι του τραγουδούσαν;

Μια ανάσα από το έντονο πολιτικό σκηνικό και… παρασκήνιο, θέλησαν να πάρουν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Μάκης Βορίδης.

Και μπορεί η Ντόρα να έρχεται συχνά στον τόπο καταγωγής της, η εμφάνιση ωστόσο του Μάκη Βορίδη προκάλεσε ερωτήματα, που όμως απαντήθηκαν αμέσως, καθώς η μητέρα του κατάγεται από τα Χανιά (γένος Μπρεδολόγου) και σχεδόν όλα τα καλοκαίρια των παιδικών του χρόνων, τα πέρασε στα Χανιά με την αγαπημένη του γιαγιά Αριστέα που ζούσε στην Κρήτη.

Άλλωστε, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έρχεται κάθε καλοκαίρι για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του στα Χανιά για να ξεκουραστεί αλλά και να βρεθεί με Χανιώτες φίλους του.

Χθες ήταν καλεσμένος με τη σύζυγό του και τον γιο του, σε δείπνο στο Ενετικό Λιμάνι, στη γνωστή ψαροταβέρνα “Τα Νεώρια”, με μενού που επιμελήθηκε ο Γιάννης Ξυλούρης και περιελάμβανε ψαρομεζέδες.


Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο, ο γνωστός οικονομολόγος Μίνως Ζομπανάκης, ο Στέλιος Νικηφοράκης, ο γιατρός Μανώλης Παπαδάκης  με τη σύζυγό του Τούλα Γωνιωτάκη και τον γιο τους Κυριάκο, ο γιατρός Ηλίας Γαβριλάκης με τη σύζυγό του,  και ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μανώλης Κελαϊδής.


Μια μέρα νωρίτερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, ο Μάκης Βορίδης και η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν καλεσμένοι στο σπίτι του Χανιώτη εκδότη της εφημερίδας “Παραπολιτικά” Γιάννη Κουρτάκη, στις Λουσακιές Κισσάμου, σε ένα δείπνο το οποίο μετατράπηκε σε κανονικό γλέντι καθώς την παρέα διασκέδασαν ο Ζαφείρης Μελάς, ο Μανώλης Κονταρός και ο Νίκος Ζωιδάκης.

Πηγή: zarpanews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ