Η "θερμή"επίθεση του Χρήστου Θηβαίου σε δημοσιογράφο: «Καλύτερα να δουλέψεις στα λιπάσματα» - Εγώ ζω με 15 € την οικογένεια μου

O Χρήστος Θηβαίος είναι από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της χώρας μας. Διαθέτει υπέροχη χροιά, όμορφα τραγούδια και υπηρετεί εδώ και χρόνια τη λεγόμενη «έντεχνη» μουσική σκηνή.

 

Ο ίδιος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή της Δέσποινας Αυγερίδου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, όπου μίλησε για την οικονομική κρίση και την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Τα πράγματα όμως γρήγορα ξέφυγαν από τον έλεγχο με τον τραγουδιστή να επιτίθεται φραστικά στη δημοσιογράφο. «Δεν είναι παραγωγική δουλειά να δουλεύετε στο ραδιόφωνο. Θα έπρεπε το πρωί να δουλεύετε στα λιπάσματα και μετά να επιλέγετε τραγούδια. Είστε χημικός; Τι είναι το πέλετ; Να δουλέψετε στα βιοκαύσιμα», δήλωσε ο ίδιος φανερά εκνευρισμένος.

Η δημοσιογράφος όμως δεν το άφησε έτσι και του απάντησε: «Ωραία κ. Θηβαίο κι εσείς να μην τραγουδάτε. Να αφήσετε την κιθάρα σας και να πάτε να δουλέψετε κι εσείς».

Ο Χρήστος Θηβαίος όμως δεν άφησε ασχολίαστη την ατάκα της και της είπε: «Εγώ μπορώ να ζήσω την πενταμελή οικογένειά μου με 15 ευρώ, να βγω με ένα καπέλο στη μέση του δρόμου. Να δουλέψω σερβιτόρος».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη και την επίθεσή του στη δημοσιογράφο -μετά το 80 λεπτό:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ