Βίντεο- Σκληρές εικόνες: Σχιζοφρενής μητέρα κακοποιεί το μόλις 19 ημερών μωρό της!

Προσοχή! Σκληρές εικόνες 

Μια μητέρα χωρίς ίχνος συμπόνιας, πετά στο έδαφος τον μόλις 19 ημερών γιο της.

Το τραγικό της ιστορίας όμως δεν είναι αυτό, αλλά ότι ο πατέρας του βρέφους και σύζυγος της, μαγνητοσκοπούσε τα σκληρά στιγμιότυπα. 

Η γυναίκα, όπως φαίνεται και στο βίντεο είναι προφανώς διαταραγμένη, επικαλείται συνέχεια το Θεό, ενώ πετά επανειλημμένως το μωρό στο έδαφος και ταυτόχρονα προσπαθεί να ενθαρρύνει ένα άλλο κορίτσι να συμμετάσχει στο μαρτύριο.
 

 

Ο πατέρας του μικρού Κρίστιαν, δεν δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει το βρέφος που σπαράζει.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα, την οποία παρλέπεμψε για ψυχιατρική εξέταση και έδωσε την προσωρινή κηδεμονία του μικρού Κρίστιαν στη γιαγιά του.

Στο βίντεο, ο άντρας ακούγεται να φωνάζει στη γυναίκα: «Δεν έχω εγώ σχέση με αυτό». Στη συνέχεια δήλωσε στους αστυνομικούς, πως βιντεοσκοπούσε, διότι φοβόταν υπερβολικά να παρέμβει ενώ η γυναίκα του είχε αυτό το «σχιζοφρενικό επεισόδιο».

«Ήθελα να απλώσω τα χέρια μου πάνω της, αλλά αυτό θα με έστελνε στη φυλακή και το παιδί μου πάλι  θα ήταν μαζί τους» είπε στις αρχές ο πατέρας, ενώ δήλωσε πως τράβηξε το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο.

Η μητέρα είναι σε ειδική φαρμακευτική αγωγή και το τελευταίο διάστημα την είχε εγκαταλείψει, λόγω της εγκυμοσύνης της γιατί «δεν ήθελε να πάρει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βλάψει το παιδί», εκμυστηρεύτηκε στις αρχές η γιαγιά του μικρού Κρίστιαν, ο οποίος χαίρει άκρας υγείας, παρά το μαρτύριο που πέρασε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ