Χταποδάκι, λαβράκι & εκλογές το μενού στο Προεδρικό: High light - Το μαύρισμα «οικοδόμου» του Σταύρου

Το θέμα των πρόωρων εκλογών τέθηκε στο γεύμα των πολιτικών αρχηγών.

Οι πολιτικοί αρχηγοί ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να μην γίνουν εσπευσμένα εκλογές, αν δεν θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση του νέου προγράμματος και δεν ξεκινήσουν οι συνομιλίες για τη διαμόρφωση οδικού χάρτη για την ρύθμιση του χρέους, σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες πηγές.

Κατά τις ίδιες πηγές ο κ. Τσίπρας δεν απάντησε.

Στον κ. Τσίπρα επισημάνθηκε πώς μπορεί να αξιοποιήσει τη μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 230 βουλευτών για να ψηφιστούν νομοσχέδια σημαντικών μεταρρυθμίσεων και να μην αιφνιδιάσει η κυβέρνηση με επίμαχα νομοσχέδια, όπως το αναμενόμενο για τη Παιδεία.

Επίσης κατά τη διάρκεια του γεύματος εθίγη και το ζήτημα με τη στάση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου με ενθάρρυνση προς τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε σχετικές πρωτοβουλίες.

Έγινε ακόμη γνωστό ότι η κ. Γεννηματά ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να εκλείψουν πλήρως γεγονότα στοχοποίησης από κυβερνητικά στελέχη προς την αντιπολίτευση.

Τι έφαγαν τελικά & οι χαριτωμενιές Τσίπρα-Σταύρου 

Ήταν έφτασε  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αφού χαιρέτησε τους Πολιτικούς Αρχηγούς και τον κ. Παφίλη στράφηκε προς τον κ. Θεοδωράκη αναφερόμενος στο μαύρισμά του, για να λάβει την απάντηση από εκείνον ότι «είναι από το σκούτερ». «Άρα είναι το μαύρισμα της οικοδομής», συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μενού του γεύματος ήταν λιτό και καλοκαιρινό και περιελάβανε χταπόδι ξυδάτο, λαυράκι, τούρτα παγωτό και λευκό κρασί.

 

Καμμένος -Παφίλης γιά Κάρπαθο 

Το καυστικό σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη προκάλεσε η αναφορά του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου στο σεισμό που σημειώθηκε στην Σύρο.

«Στην Κάρπαθο δεν έγινε σεισμός», τόνισε ο κ. Παφίλης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπονοώντας τον σχεδιασμό για τη δημιουργία νέας ΝΑΤΟϊκής βάσης στην Κάρπαθο.

«Την Κάρπαθο εμείς θα την θωρακίσουμε αλλιώς» του είπε ο κ. Καμμένος για να απαντήσει ο Θανάσης Παφίλης: «Βέβαια, με ΝΑΤΟϊκές βάσεις».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ