Χαλκίδα: Παντρεύτηκαν στην σκηνή, κατά την διάρκεια θεατρικής παράστασης& ενώπιον 400 θεατών

Αν μη τι άλλο πρωτότυπος γάμος. Η σκηνοθέτις Μαρία Βαρδάκα παντρεύτηκε πάνω στο σανίδι τον εκλεκτό της καρδιάς της Μπάμπη Καρλή. 

Καλεσμένοι ήταν ουσιαστικά οι 400 θεατές της παράστασης, που βρέθηκαν στο θέατρο ΑυλίδειαςΑρτέμιδος, στη Χαλκίδα.


Το θεατρικό έργο, που ανέβαινε ήταν το «Ενα καπέλο από ψάθα Ιταλίας», του Ευγένιου Λαμπίς. Ανάμεσα σε δεύτερη και τρίτη πράξη, λοιπόν τελέστηκε το μυστήριο του γάμου του ζευγαριού, που αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Συγκεκριμένα, στην σκηνή ανέβηκε ο αντιδήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Μπαντούνας, ο οποίος ξεκίνησε να τελεί το μυστήριο.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι περισσότεροι δεν αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, εκτός των συγγενών και φίλων που έδωσαν το παρών στην παράσταση και γνώριζαν τι θα συνέβαινε. «Όσοι βέβαια αναγνώρισαν τον αντιδήμαρχο Χαλκιδέων υποψιάστηκαν ότι κάτι άλλο γινόταν», εξήγησε η Μαρία Βαρδάκα.

«Το θέμα του “Καπέλου από ψάθα Ιταλίας” είναι ο γάμος του ήρωα Φαντινάρ, ο οποίος διαδραματίζεται μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης πράξης του έργου, αλλά οι θεατές δεν τον βλέπουν. Με τον σύντροφό μου σκεφτήκαμε να κάνουμε τον δικό μας γάμο επί σκηνής τη χρονική στιγμή που -σύμφωνα με το στόρι- παντρεύεται ο Φαντινάρ» συμπλήρωσε.

Μετά τον γάμο η παράσταση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά, ενώ ακολούθησε γαμήλιο πάρτι για τους συγγενείς και τους φίλους.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ