Πατέρας δολοφονημένου της Αργολίδας: «Εγώ θα την “καθαρίσω” αν δεν της βάλουν ισόβια»

«Μόνο αν μπει μέσα ισόβια θα νιώσω δικαίωση. Ο Θανάσης μου χάθηκε κι αυτή μας παίδευε, μας έλεγε ψέματα για 7 μήνες. Τρελαίνομαι και μόνο που τη βλέπω».

Με αυτά τα λόγια μίλησε χθες στο «Εθνος» ο πατέρας του άτυχου ναυτικού, που η 37χρονη σύζυγός του εκτέλεσε εν ψυχρώ τον περασμένο Δεκέμβριο στην Κοιλάδα Αργολίδας. «Αν τη δω να βγαίνει έξω, εγώ τα 'χω φάει τα χρονάκια μου. Θα το τελειώσω εγώ το θέμα αυτό...», απειλεί ο πονεμένος πατέρας, που σχεδόν παραλογίζεται μες στη θλίψη του.

Ο κύριος Τάσος Λάμπρου, πατέρας του 42χρονου Θανάση, ήταν από το πρωί χθες έξω από το δικαστήριο Ναυπλίου μαζί με άλλους συγγενείς του. «Είπα πολλά, την έβρισα, της είπα διάφορα. Αλλά τι σημασία έχει; Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί του χωριού. Τώρα πάει, χάθηκε. Τι σημασία έχει;», μας λέει.

Αυτό που δεν μπορεί να αντέξει ο κύριος Τάσος είναι η κοροϊδία. «Τόσους μήνες μάς έπαιζε θέατρο. Επρεπε να το είχα καταλάβει. Την υποψιαζόμασταν, αλλά όχι ως δολοφόνο, ως συνεργό. Για να καταλάβετε, εγώ στην αρχή τη δεχόμουν στο σπίτι μου. Μου έλεγαν οι συγγενείς μου: ''Τι τη θέλεις αυτήν; Αυτή τον έφαγε τον γιο σου''. Αλλά εγώ την άφηνα για χάρη του κοριτσιού (σ.σ.: το ζευγάρι έχει μια κορούλα ηλικίας 10 ετών). Αλλά κι αυτό το πήρε με το μέρος της. Δεν το έχουμε δει από την ημέρα που ομολόγησε», συμπλήρωσε.

Σχεδόν λιπόθυμη βγήκε από τα δικαστήρια στο Ναύπλιο η 37χρονη συζυγοκτόνος, αφού πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

«Ο γιος μου δεν μας έλεγε τίποτα για τα προβλήματα στον γάμο του. Ποτέ δεν μας έκανε παράπονα. Ηταν τέτοιος χαρακτήρας. Μάλαμα παιδί. Αλλά ήταν ποτισμένος μαζί της από τότε που ήταν μικροί. Την αγαπούσε από τα χρόνια που ήταν μικροί», θυμάται ο πατέρας του Θανάση Λάμπρου. «Οταν την είδα τρελάθηκα. Δεν άντεξα. Σου λέω, εγώ τα 'χω φάει τα ψωμιά μου. Αν δεν πάει ισόβια, εγώ θα την καθαρίσω», προειδοποιεί.

«Είπα πολλά, την έβρισα, αλλά τι σημασία έχει; Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί. Τώρα πάει, χάθηκε», έλεγε με θλίψη ο πατέρας του δολοφονημένου Θανάση Λάμπρου

Η 37χρονη «έσπασε» ύστερα από 7,5 μήνες και ενώ όλο αυτό το διάστημα προσποιούνταν ότι αναζητούσε εναγωνίως τους δολοφόνους του συζύγου της. Αφού υπεβλήθη σε 16ωρη ανάκριση, την περασμένη Παρασκευή, ομολόγησε με λεπτομέρειες ότι η ίδια δολοφόνησε τον σύζυγό της πάνω σε καβγά.

Επιχείρησε να ανασκευάσει

Ωστόσο μετά την ομολογία της προσπάθησε να ανασκευάσει και επιχείρησε να ανακαλέσει ισχυριζόμενη ότι τελικώς δεν είναι εκείνη η δολοφόνος του Θανάση Λάμπρου. Χθες η Δήμητρα Βούλγαρη-Λάμπρου έφτασε στον ανακριτή Ναυπλίου γύρω στις 09.30 το πρωί, προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Κατά την είσοδό της συγγενείς και φίλοι του θύματος ξέσπασαν φωνάζοντας και βρίζοντας. Η συζυγοκτόνος, σε άθλια κατάσταση, βγήκε λίγη ώρα μετά από το κτίριο των δικαστηρίων, αφού έλαβε προθεσμία, σχεδόν λιπόθυμη.

Οι νέοι δικηγόροι που ανέλαβαν την υπεράσπισή της ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί, προκειμένου να ενημερωθούν για την υπόθεση και να διαβάσουν την ογκωδέστατη δικογραφία των 780 σελίδων. Ο προηγούμενος δικηγόρος της κατηγορουμένης παραιτήθηκε από την υπεράσπισή της επικαλούμενος πρόβλημα συνεννόησης με την 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ