Επίθεση από 7 άτομα δέχτηκε η Εύα Καϊλή στην Αντίπαρο – Δείτε τι γράφει ο αναρχικός ιστότοπος indymedia

Ένα δυσάρεστο επεισόδιο αντιμετώπισε η Ευα Καϊλή στην Αντίπαρο όταν της επιτέθηκαν φραστικά 7 άτομα. Μάλιστα όταν αναφέρει ο ιστότοπος indymedia η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και η παρέα της αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση με τίτλο «Πέσιμο στην Εύα Καϊλή Στην Αντίπαρο» αναφέρει:

«Την Τετάρτη 29/7 στα Σοκακια της χώρας της Αντιπάρου, ομάδα 7 ατόμων επιτεθήκαμε Φραστικά και διώξαμε την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, όταν εντοπίστηκε να περπάτα ανέμελη χωρίς συνοδεία μπράβων (πάρα μόνο συνοδεία κάποιων τζιτζιφιόγκων φίλων της που φώναζαν «είμαστε όλοι Έλληνες») στα σοκάκια της Αντιπαρου.

Της επισημάναμε την ηθική της αυτουργία σε 7.000 αυτοκτονίες και απαιτήσαμε να εξαφανιστεί από το σημείο και να επιστρέψει μόνο με συνοδεία Μπράβων. Κάποιος από την παρέα της πασοκας τηλεφώνησε σε δυο άτομα της νύχτας από το νησί οι οποίοι ήρθαν διακριτικά να ελέγξουν την κατάσταση και οι ίδιοι αργότερα επιτεθήκαν με χυδαία σεξιστικά σχόλια όπως <<δεν σ' αρέσει να σε γαμ... δεξιοι?!Σε συντροφισα που συμμετείχε προηγουμένως στην δράση,όταν την βρήκαν μόνη. Για εμάς από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια πολεμική με αυτούς που έπνιξαν τον τόπο στο αίμα και τα τσιράκια τους. Πασοκ και μπουζούκια τέλος»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ