Η Αντζελίνα Τζολί πιο αδύνατη από ποτέ: Παγκόσμιος σάλος για τις φωτογραφίες από επίσκεψη της στην Μιανμάρ

Ανησυχία στους θαυμαστές της έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί από τη Μιανμάρ, καθώς η  πανέμορφη ηθοποιός δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ, με αποτέλεσμα να  "φουντώνουν" τα δημοσιεύματα για νευρική ανορεξία ή κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

H Αμερικανίδα ηθοποιός προέτρεψε την κυβέρνηση της Μιανμάρ να οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους δράστες των σεξουαλικών επιθέσεων αφού συνάντησε «σε κλίμα συγκίνησης» θύματα των επιθέσεων αυτών στο βόρειο τμήμα της χώρας που συνταράσσεται από τον εμφύλιο πόλεμο.

«Αυτή η συνάντηση κατέδειξε το ευάλωτο των γυναικών και των κοριτσιών που ζουν σε εμπόλεμες περιοχές μπροστά στο ενδεχόμενο σεξουαλικών επιθέσεων, τη σωματεμπορία και άλλες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» εξήγησε η ηθοποιός σε ένα δελτίο τύπου που δημοσίευσε η βρετανική πρεσβεία.

«Ήταν συγκινητικό και με γέμισε ταπεινότητα που συνάντησα τις επιζήσασες σεξουαλικών επιθέσεων στο κρατίδιο Κασίν» τόνισε η ίδια.

Η πρωταγωνίστρια του Χόλυγουντ που είναι ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) πραγματοποιεί επίσκεψη στην χώρα από την Τετάρτη έπειτα από πρόσκληση της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης, της Αούνγκ Σαν Σου Κι, που έχει τιμηθεί με το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Παρά τις προσπάθειες τοπικών μη κυβερνητικών οργανώσεων, υπάρχει σύμφωνα με την ίδια «μία επείγουσα ανάγκη ιατρικής βοήθειας και δικαστικής και ψυχολογικής συμπαράστασης» και επίσης «ενός συμπαγούς νομικού πλαισίου που θα διασφαλίζει ότι όλοι οι δράστες των σεξουαλικών επιθέσεων θα θεωρούνται υπεύθυνοι».

Όλες οι φωτό εδώ - Dailymail.co.uk

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ