Made in Greece τα Manolo θηλυκότατα φουστάνια & φούστες με τεράστια λουλούδια ή prints

Eντόπισα τα ρούχα Manolo - Made in Greece στην Αντίπαρο...

Είναι γνωστό πια ότι τα νησιά δημιουργούν trends. 

Είμαστε και πιο χαλαρές οπότε διακρίνουμε τα ωραία.

Ομολογώ ότι οι φούστες Manolo με τα τεράστια σχέδια με κέρδισαν.  Ρώτησα λοιπόν κι έμαθα ότι είναι ελληνικά από τη νέα γενιά των Ελληνικών εταιρειών ενδυμάτων.  Παλιά τις λέγαμε βιοτεχνίες ρούχων... 
Google και βρήκα πολύ λίγα για τα Manolo..  Σας τα μεταφέρω και θα επανέλθω . 
Ειρήνη Νικολοπούλου 
Ιδού τι αλίευσα: 
Με μια έκρηξη
χρωμάτων και σχεδίων φαίνεται να υποδέχεται η ελληνική εταιρία Manolo την άνοιξη και το καλοκαίρι! Ρούχα που θα σας κολακεύσουν και θα σας βάλουν αμέσως στο κλίμα της εποχής, γεμάτα στυλ και σύμφωνα με τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

Η εταιρία Manolo δημιούργησε ξεχωριστά κομμάτια, με κίνηση, που υπόσχονται να δώσουν μια αέρινη και μοντέρνα νότα σε κάθε σας εμφάνιση! Η συλλογή περιλαμβάνει φορέματα με oversized floral prints, boho maxi φούστες, flashy καρώ μοτίβα, ρίγες, cocktail φορέματα, στρατιωτικό στυλ και ασπρόμαυρους συνδυασμούς σε πολλές εκδοχές.

Και επειδή είναι καιρός να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας για την προσεχή σεζόν, ένα είναι σίγουρο… η νέα συλλογή της εταιρίας Manolo είναι από τις αγαπημένες μας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αφήνοντάς μας ένα χαμόγελο στα χείλη!

Oversized λουλούδια, flashy καρώ μοτίβα, ρίγες και ο ασπρόμαυρος συνδυασμός σε πολλές εκδοχές έκαναν την εμφάνισή τους στη ss15 collection κερδίζοντας τις και φτιάχνοντας μας τη διάθεση.

Αλεξάνδρα Κατσαίτη

Ιωάννα Αντώναρου

Όλγα Φαρμάκη

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ