Συγκλονιστικό βίντεο: Ποια ήταν τα τελευταία λόγια του δημοσιογράφου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στο Αζερμπαϊτζάν

Ένα βίντεο σοκ με τα τελευταία λόγια του νεκρού, πλέον, Αζέρου δημοσιογράφου, Ρασίμ Αλίγιεφ, στο οποίο περιγράφει πως δέχθηκε την επίθεση, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Θρήνος στην κηδεία του άτυχου άνδρα. 

Θυμίζουμε πως ο Αλίγιεφ χτυπήθηκε μέχρι θανάτου, επειδή τόλμησε να γράψει την άποψή του (και μάλιστα στα social media), κάνοντας κριτική προς τον αρχηγό της προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Καμπάλα, Χουσεΐνοφ.

Αναλυτικά

«Το απόγευμα του Σαββάτου δέχθηκα τηλεφώνημα από κάποιον που συστήθηκε ως ξάδερφος του Χουσεΐνοφ, ο οποίος άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί. Λίγο αργότερα με πήρε ο ίδιος ο Χουσεΐνοφ. Είχαμε μία νορμάλ συζήτηση. Μου είπε ότι η ενέργεια του παρερμηνεύτηκε. Ήθελε να τονίσει ότι το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία είναι φιλικές χώρες. Μετά με πήρε ο άνθρωπος που είπε ότι είναι ο ξάδελφος του Χουσεΐνοφ. Μιλήσαμε επίσης πολιτισμένα και σε ένδειξη συγνώμης μού πρότεινε να συναντηθούμε για να με κεράσει ένα τσάι. Του είπα ότι δεν χρειαζόταν, αλλά επέμενε. Όταν πήγα στο ραντεβού με περίμεναν 5-6 άνθρωποι, οι οποίοι μου όρμησαν αμέσως πάνω μου και άρχισαν να με χτυπάνε. Με χτύπησαν παντού, μου πήραν το κινητό και εξαφανίστηκαν. Πήγα μόνο μου σε σταθμό πρώτων βοηθειών και μετά με μετέφεραν στο νοσοκομείο».

Δείτε πλάνα από το "τελευταίο αντίο" στον άτυχο Ρασίμ Αλίγιεφ

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ