Αδημοσίευτες φωτογραφίες κάποιου συγγενή από το γάμο της Νταϊάνας με τον Κάρολο (30 χρόνια μετά φωτό)

Είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένες φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους... κοινούς θνητούς.

 Τις δημοσιεύει η Daily Mail, σύμφωνα με την οποία το υλικό είχε τραβηχτεί από κάποιον συγγενή, τον μοναδικό φωτογράφο στον οποίο επετράπη να τραβήξει φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας και των καλεσμένων της μετά την επιστροφή από τον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου στο παλάτι για τη δεξίωση. 

Ο φωτογραφικός φακός έχει καταγράψει τις στιγμές μέσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, λίγη ώρα μετά το γάμο και ενώ το ζευγάρι και η βασιλική οικογένεια ετοιμάζονται να βγουν στο μπαλκόνι για την παραδοσιακή φωτογραφία. 

Σε μια από τις φωτογραφίες η Νταϊάνα κρατάει στην αγκαλιά της την 5χρονη τότε Κλεμεντίν Χάμπρο, ένα από τα παρανυφάκια της. Στο πλαΐ της, βρίσκεται η πεθερά της και βασίλισσα της Βρετανίας, Ελισάβετ. 

Σε μια άλλη, στην αίθουσα του θρόνου, δεκάδες άνθρωποι προσπαθούν να... στρώσουν την ουρά του νυφικού της Νταϊάνα για να βγει η γαμήλια φωτογραφία. 

Οι αδημοσίευτες μέχρι σήμερα φωτογραφίες από το γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με την Νταϊάνα το 1981 πρόκειται να πωληθούν σε δημοπρασία του οίκου RR Auctions στη Βοστώνη στις 24 Σεπτεμβρίου. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ