Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ποτάμι: Όχι στο πρόγραμμα «γέφυρα» - Ο κ Τσίπρας να αφήσει τις εφηβικές συμπεριφορές

Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές μας, δεν είναι αυτή που θέλουμε. Αντιθέτως, είναι μια συμφωνία χειρότερη από αυτήν που μπορούσε να πετύχει η χώρα πριν 2 ή 3 μήνες, υπογραμμίζει το Ποτάμι σε σχετική ανακοίνωση.

Όμως, το Ποτάμι από τον Φεβρουάριο χωρίς μισόλογα είχε πει, ότι αυτό που προέχει είναι να κρατηθεί η Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης. Αυτό λέμε και τώρα. Δεν συμφωνούμε στις παρασκηνιακές προσπάθειες ξένων αλλά και ντόπιων «κύκλων» που θέλουν να αναβληθεί η συμφωνία και αντί αυτής να υπάρξει δάνειο «γέφυρα» μόνο για τις άμεσες χρηματοδοτικές ανάγκες. Η αβεβαιότητα πρέπει επιτέλους να τελειώσει.

Έχουμε επίγνωση ότι η αμφιταλάντευση του κ. Τσίπρα όλους αυτούς τους μήνες κατέστρεψε ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας. Έχουμε επίγνωση ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν είναι ικανή να προχωρήσει στις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.

Έχουμε επίγνωση ότι τα Μνημόνια αν δεν συνοδευτούν από μεταρρυθμίσεις οδηγούν σε νέα αδιέξοδα. Κυρίως, όμως, έχουμε επίγνωση ότι η χώρα δεν έχει μέλλον εκτός Ευρώπης.

Καλούμε, λοιπόν, τον κ. Τσίπρα να εγκαταλείψει τις εφηβικές συμπεριφορές ("δεν θέλω αλλά τι να κάνω;") και να υπερασπιστεί την συμφωνία που ο ίδιος φέρνει. Η χώρα έχει μπροστά της ένα δύσκολο φθινόπωρο και ελπίζουμε όλοι να φερθούν με υπευθυνότητα, τονίζει το Ποτάμι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ