Το νέο εκπληκτικό σποτ του ΕΟΤ: Ελληνικό Καλοκαίρι - Συμβαίνει τώρα (Βίντεο)

«Όπου κι αν είστε πρέπει να γνωρίσετε ένα πράγμα: το διάσημο καλοκαίρι της Ελλάδας συμβαίνει τώρα στις Κυκλάδες», λέει το διαφημιστικό μήνυμα του ΕΟΤ και του DiscoverGreece.com προσκαλώντας Έλληνες και τουρίστες από όλο τον κόσμο να περάσουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά. Το ταξιδιάρικο βίντεο στα νησιά του Αιγαίου είναι αρκετά πειστικό.

 

Η καμπάνια ξεκίνησε την 1η Αυγούστου και θα διαρκέσει για 4 εβδομάδες. Mέσα από χαρακτηριστικές εικόνες που παρουσιάζουν το τουριστικό στοιχείο του Αιγαίου, για τις στιγμές που μπορεί να ζήσει το κοινό, τις μοναδικές εκείνες στιγμές που προσφέρουν τα νησιά μας, το ελληνικό καλοκαίρι και η Ελλάδα εν γένει. Η καμπάνια Happening Now In Cyclades : #GreekSummer και Happening Now In Dodecanese : #GreekSummer υπόσχεται ότι οι διακοπές στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιούν το όνειρο κάθε επισκέπτη.

H καλοκαιρινή εκστρατεία καμπάνια της Ελλάδας ήταν πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με την υποστήριξη του ΣΕΤΕ και της Marketing Greece. Στόχος της καμπάνιας είναι η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για διακοπές στην Ελλάδα, υπενθυμίζοντας ότι το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι «συμβαίνει τώρα» ενώ αποσκοπεί στην ενίσχυση των κρατήσεων τελευταίας στιγμής και απευθύνεται σε κυρίες αγορές εισερχόμενου τουρισμού, όπως Μ. Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Σκανδιναβικές χώρες, καθώς και την ελληνική αγορά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ