Ηράκλειο: Άγνωστος βασάνισε & σκότωσε 71χρονο μέσα στο σπίτι του

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει το πόρισμα της νεκροτομής τον θάνατο του 71χρονου ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης μέσα στο σπίτι του στις Μοίρες της Μεσαράς Ηρακλείου. Αν και η δολοφονία έγινε με ιδιαίτερη αγριότητα, το κίνητρό της παραμένει σκοτεινό.

 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 71χρονος υπέστη πρωτοφανή βασανιστήρια από τον δολοφόνο του για τον οποίο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ήταν γνωστός του, καθώς ούτε η πόρτα ούτε κάποιο παράθυρο του σπιτιού ήταν παραβιασμένα. Εκτός από τα τρία θανατηφόρα τραύματα που είχε εντοπιστεί αρχικά, δυο στον λαιμό και ένα στην κοιλιακή χώρα του συνταξιούχου, υπήρχαν και δεκάδες άλλα σε όλο του το σώμα! 

Όλα, όμως, ήταν επιφανειακά, σαν να μην ήθελε ο δολοφόνος να προκαλέσει άμεσα τον θάνατο. Αυτό, κατά τους αστυνομικούς, σημαίνει ότι προσπαθούσε να αναγκάσει το θύμα να του αποκαλύψει κάτι και, όταν ενδεχομένως το έμαθε, έβγαλε από τη μέση τον άτυχο 71χρονο! 

Το κίνητρο του βασανισμού της δολοφονίας αποτελεί γρίφο για τις αστυνομικές αρχές που έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας. Τα 300 ευρώ που βρέθηκαν στις τσέπες του παντελονιού του άτυχου ηλικιωμένου, δείχνουν ξεκάθαρα ότι σκοπός του δολοφόνου δεν ήταν να τον ληστέψει. Εκτός αυτού, δεν υπήρχαν ίχνη έρευνας σε κάποιο από τα δωμάτια. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ