Made in Greece τα Mastiha Shop & η μαστίχα Χίου - το success story & 3 top προϊόντα τους

Να πώς ξεκίνησε το success story των Mastihashop αλλά και της διάδοσης της  μαστίχας σε όλο τον κόσμο!
 

Η MEDITERRA Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Συνεταιριστική Εταιρεία, ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2002, στα πλαίσια του σχεδίου αναδιοργάνωσης της ‘Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου,  με κύριο σκοπό την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων mastihashop. Επιθυμία και στόχος, της ΕΜΧ που είναι και ο βασικός μέτοχος της εταιρείας , αποτελεί η ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό την ανάδειξη, προβολή και προώθηση  της Mαστίχας, των διαφορετικών της χρήσεων και ιδιοτήτων μέσα από προϊόντα Mαστίχας που παράγονται στη Χίο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Το όραμά τους είναι... τα mastihashop να αποτελέσουν τις πρεσβείες της Mαστίχας σε όλο τον κόσμο… Με αφορμή την Mαστίχα να αποτελέσουν σημεία συνάντησης και φιλοξενίας των πολιτισμών της  Ανατολικής Μεσογείου. 

Τα προϊόντα που ξεχωρίζω:

Τσίκλα μανταρίνι με φυσική μαστίχα Χίου

Μοναδικός συνδυασμός τσίκλας με μαστίχα Χίου και απόσταγμα μανταρινιού. Η τσίκλα μανταρίνι με μαστίχα Χίου δεν περιέχει ζάχαρη και μενθοειδή άρα είναι κατάλληλη για άτομα που κάνουν ομοιοπαθητική. Περιέχει φυσικό άρωμα μανταρινιού και 4% Mαστίχα Χίου.

Τσίκλα λεμόνι με φυσική μαστίχα Χίου

Η τσίκλα λεμόνι με μαστίχα Χίου δεν περιέχει ζάχαρη και μενθοειδή άρα είναι κατάλληλη για άτομα που κάνουν ομοιοπαθητική. Υπέροχη γεύση λεμονιού με τις ευεργετικές δράσεις της φυσικής μαστίχας Χίου !! Μειώνει τα οξέα του στόματος που προκαλούν τερηδόνα, και χαρίζει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί!

Δημητριακά με μανταρίνι & μέλι

Τέσσερις φοβερές μαμάδες, αναγνωρισμένες ως κορυφαίες από τις οικογένειες τους, έβαλαν τα δυνατά τους στο εργαστήριο μας. Υπό το βλέμμα και τις οδηγίες της patissier Marisa Churchill, δημιουργούν για μας μια σειρά σπιτικών γλυκισμάτων, με πολύ αγάπη και φροντίδα σαν να δούλευαν στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Άλειμμα καπνιστής μελιτζάνας 
Ένα λαχανικό πλημμυρισμένο από τις μυρωδιές της Μεσογείου. Σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη γεύση της Μαστίχας Χίου, το άλειμμα καπνιστής μελιτζάνας προσδίδει νέα διάσταση στη μαγειρική. Εξαιρετικό συνοδευτικό σε όλα τα κρέατα της σχάρας και τις πράσινες ωμές σαλάτες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το mastihashop.com

Επιμέλεια: Ε.Ν

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ