Στη Σίκινο ο Πρωθυπουργός μετά τη Μήλο - Πετάς κυπαρισσόμηλο κι εγώ πετάω Μήλο - Δείτε την " θαλαμηγό"

Με φουσκωτό τελικά συνεχίζει τις μίνι διακοπές του ο Αλέξης Τσίπρας στα όμορφα Κυκλαδίτικα νησιά. 

Μετά την Μήλο  όπου σύμφωνα με το milosvoice.gr: «Ανήμερα της Παναγίας επέλεξε ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας να δειπνήσει στη Μήλο στο εστιατόριο «Γαλήνη» στην Αγία Ειρήνη και προτίμησε τις παραδοσιακές γεύσεις όπως πιταράκια, ντοματοκεφτέδες και τυρί μηλέικο. στις Κυκλάδες ο Πρωθυπουργός.

Μετά το νησί της Μήλου που βρέθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στην Σίκινο.

Σύμφωνα με το ractravelnews.gr πριν από λίγο αναχώρησε και από την Σίκινο ο Πρωθυπουργός, ο οποίος βρισκόταν από χτες 16/08 στο νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Ο Πρωθυπουργός ήταν με την οικογένεια του και  με το φουσκωτό σκάφος του Υφ. Εσωτερικών Παύλου Πολάκη με το όνομα «ΩΡΑ» και Αριθμό Νηολογίου ΤΕ661.

Η Πρωθυπουργική παρέα επισκέφθηκε το Οινοποιείο Μάναλη, ενώ στη Χώρα επισκέφθηκαν για παγωτό και γλυκό το κατάστημα «Μελιτένια».

Από την Σίκινο αναχώρησαν το μεσημέρι προς άγνωστη κατεύθυνση έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το νησί.

Ποικίλες συζητήσεις έχει προκαλέσει στον πολιτικό κόσμο και φυσικά στα social media η επίσκεψη-αστραπή του Αλέξη Τσίπρα στο νησί της Μήλου.

Όχι φυσικά γιατί έκανε μια μίνι-απόδραση ανήμερα Δεκαπενταύγουστου αλλά γιατί, όπως ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης, έφτασε στο νησί με ιδιωτικό σκάφος. Κάποιοι μίλησαν μάλιστα για «θαλαμηγό» προκαλώντας σειρά σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μέγαρο Μαξίμου δεν έχει σχολιάσει ακόμη το περιστατικό. Χρήστες κοινωνικών δικτύων ανακάλυψαν από τον προσωπικό λογαριασμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο facebook φωτογραφία από το σκάφος που έχει. 
Η σχετική φώτο που έχει αναρτήσει είναι από πέρσι και τον απεικονίζει στο σκάφος του. Πρόκειται για ένα μικρού μήκους φουσκωτό με το όνομα «Ωρα», που μόνο θαλαμηγός δεν είναι. 

Ο  Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πριν το πανέμορφο νησί της Μήλου, είχε επισκεφθεί για long weekend  την Ερεικούσα και την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ