O Λεωνίδας Καλφαγιάννης θα είναι ο παρτενέρ της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο πρωινό του Mega‏

Είναι συμπαθής και φιλικός, αν και δεν είναι το καλύτερό του να έρχεται σε πολλές - πολλές επαφές με κάμερες και δημοσιογράφους. Ο λόγος για τον ηθοποιό Λεωνίδα Καλφαγιάννη, απόφοιτο του Εθνικού Θεάτρου.

 

Σύμφωνα με την Espresso, λοιπόν, ο 34χρονος ηθοποιός θα είναι ο παρτενέρ της εκπομπής της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο Megaεπιχειρώντας να κοντράρουν τα νούμερα των ... απέναντι, των Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα.

Κι όσο για τον τίτλο της εκπομπής; Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πάντα η νέα εκπομπή με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου θα έχει τίτλο «Το Πρωινό μας»!. Πάλι καλά που δεν είναι ολόιδιος με τον τίτλο της εκπομπής του ANT 1, «Το Πρωϊνό».

Δυο λόγια για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1981 στην Αθήνα. Είναι ηθοποιός, απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Τον έχουμε δει σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές με πιο γνωστές τις σειρές Steps και Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο. Αυτό το καλοκαίρι - παρέα με μια ομάδα γνωστών ηθοποιών - περιοδεύει με τους Αχαρνής του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ