Έγκλημα στην Κοιλάδα Αργολίδας: Απήγαγαν τον γιο & λήστεψαν τους γονείς του - Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Μια περίεργη υπόθεση αρπαγής και ληστείας στην περιοχή της Ερμιονίδας προσπαθεί να διαλευκάνει η ασφάλεια Ναυπλίου, ενώ έχει συλληφθεί ένας 27χρονος από την Κοιλάδα που κατηγορείται για ληστεία και αναζητούνται ακόμη πέντε άγνωστα άτομα που κατηγορούνται για ληστεία και αρπαγή.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας της ασφάλειας Ναυπλίου, προέκυψε ότι τα άγνωστα άτομα που αναζητούνται, χθες τα ξημερώματα στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, ακινητοποίησαν χτυπώντας τον και την απειλή πιστολιού, έναν 41χρονο Έλληνα κάτοικο του χωριού και τον οδήγησαν με το αυτοκίνητό του, σχετικά κοντά στη ερημική περιοχή Δορούφι, με σκοπό να τους παραδώσει χρήματα.

Ο 27χρονος που συνελήφθη μαζί με τους τρεις από την ομάδα των πέντε αγνώστων που αναζητούνται, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του 41χρονου, πήγαν στο σπίτι του στην Κοιλάδα, όπου βρίσκονταν οι ηλικιωμένοι γονείς του και χτυπώντας τους, τους λήστεψαν αφαιρώντας 3.250 ευρώ. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Εν τω μεταξύ, όσο ο 27χρονος με τα τρία άτομα έκαναν τη ληστεία, ο 41χρονος απαχθείς κατόρθωσε να ξεφύγει από τους δύο που τον επιτηρούσαν. Ακολούθως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση από την ασφάλεια Ναυπλίου, οπού εντοπίστηκε ο 27χρονος στην Κοιλάδα και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς έχει αναγνωριστεί, ενώ ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση. Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αγνώστων δραστών, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ