Σαν την Σάρον Στόουν: 3 57χρονες γυναίκες φωτογραφίζονται γυμνές & την βάζουν κάτω;‏

Η Σάρον Στόουν στα 57 της φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του Harper's Bazaar Σεπτεμβρίου και το σώμα της είναι πραγματικά εντυπωσιακό για την ηλικία της. 

Τώρα τρεις συνομήλικες της καθημερινές γυναίκες φωτογραφίζονται στην ίδια στάση δείχνοντας το πραγματικό σώμα μίας 57χρονης.

 

Μερσέντες Γιοσιόκα – 57 ετών

Δασκάλα Χορού, Παντρεμένη με 2 παιδιά 25 και 19 ετών
«Είδα τη Σάρον Στόουν τυχαία πριν από δύο χρόνια στο Λονδίνο στο κομμωτήριο του Daniel Galvin. Ενώ δεν φαίνεται τόσο τέλεια όσο στο εξώφυλλο, είναι μία πραγματικά όμορφη γυναίκα. Οταν κυκλοφόρησε το περιοδικό, η κόρη μου μου είπε “είσαι πολύ καλύτερη από αυτή. Δεν είμαι σίγουρη ότι είναι αλήθεια, αλλά ήταν ένα υπέροχο κομπλιμέντο. Εχω βαρεθεί να ακούω γυναίκες να ισχυρίζονται ότι αισθάνονται αόρατες στα 50 τους και ότι είναι πολύ ηλικιωμένες για να είναι ελκυστικές. Απλά δεν πιστεύω ότι είναι αλήθεια»

Συλβιάν Ντεγκάνστ – 57 ετών

Συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Παντρεμένη με 23χρονη κόρη
«Ήμουν ανέκαθεν λεπτή είναι σε μεγάλο βαθμό στα γονίδιά μου. Η μητέρα μου είναι ακριβώς ίδια, όπως ήταν και η γιαγιά μου. Κάνω ποδήλατο κάθε μέρα και πρόσφατα άρχισα να τρέχω στο πάρκο, όχι τόσο για γυμναστική, αλλά για ξεμούδιασμα, γιατί περνάω πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή μου. Τα οστά μας γίνονται λεπτότερα καθώς γερνάμε και έχω ακούσει το βάρος που φέρει την άσκηση, όπως το τρέξιμο, είναι καλό για την αποφυγή της οστεοπόρωσης. Στα 57, αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες όπως και Σάρον Στόουν το γνωρίζουν. Η γυμνή φωτογραφία της Σάρον Στόουν είναι υπέροχη. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι προϊόν Photoshop, αλλά δείχνει ότι οι γυναίκες μπορούν πραγματικά να δείχνουν καλά σε οποιαδήποτε ηλικία»

Σουζάνα Φορμπς – 57 ετών

Δασκάλα Πιλάτες και Γιόγκα, παντρεμένη με 2 ενήλικα παιδιά
«Οι νεότερες γυναίκες συχνά μου λένε ότι ελπίζουν να δείχνουν όπως εγώ όταν φτάσουν στην ηλικία μου. Αλλά δε δίνω μεγάλη σημασία στην ηλικία μου: Δεν αισθάνομαι διαφορετικά απ' ότι πριν από 20 χρόνια, και είμαι αρκετά σίγουρη για το σώμα μου και δεν ανησυχώ αν, σεε αντίθεση με την Σάρον Στόουν, φαίνομαι λίγο πλαδαρή, αφού αυτή είναι η επίδραση της απώλειας της ελαστικότητας, η οποία έρχεται με την ηλικία»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ