Η σούπερ καμπάνια της Χίλαρι: Snapshots βιντεάκια, σχολικά είδη "ψηφίστε με" & φωτό έρωτα με Μπίλ Κλίντον

Παρακολουθώ την εκστρατεία των υποψηφίων για την Προεδρία των ΗΠΑ και παρατηρώ ότι είναι πρωτοποριακές & σούπερ μοντέρνες, απόλυτα προσαρμοσμένες στην εποχή των social media & της ολοένα αναπτυσσόμενης τεχνολογίας. 

 

Σήμερα σας παρουσιάζω ένα μίνι απόσπασμα από το twitter campaign της Χίλαρι Κλίντον που δεν το βάζει κάτω και παρά τους Υπουργικούς θώκους αλλά και την ήττα της απο τον Μπάρακ Ομπάμα πριν απο 8 χρόνια , ακάθεκτη μπαίνει μπροστά ως φαβορί των Δημοκρατικών . 

Βέβαια η εμφάνιση του πολυεκατομμυριούχου και τηλεπερσόνας Ντόναλντ Τράμπ την έχει τρομάξει αφού οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να έχει μπει πολύ δυνατά στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο. 
Λοιπόν η Χίλαρι  μας πληροφορεί κατ'αρχάς ότι μόλις άνοιξε λογαριασμό snapshot & ανεβάζει βιντεάκια.

Στη συνέχεια βλέπουμε πολλές φορές τη σειρά σχολικών ειδών με το λογότυπο της . Τα πουλάει για να μαζέψει χρήματα για την πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία. 

Στο twitter όλο τον Αύγουστο μήνα γενεθλίων του πρώην άτακτου συζύγου της Μπίλ , μας δείχνει φωτό της μαζί του και λεζάντες του τύπου: Μόνο αυτός με κάνει και γελάω ακόμη κλπ γλυκανάλατα κ ολίγον απίστευτα. 

Πολλές φωτό με παιδάκια όλων των εθνικοτήτων της πανσπερμίας που υπάρχει στην Αμερική και το βιντεάκι με την 5χρονη που της ευπχεται να είναι η εποπμενη Πρόεδρος των ΗΠΑ..

Άπειρα βιντεάκια όπως αυτό που μία μικρούλα την ρωτάει: Αν γίνετε Πρόεδρος θα πληρώνεστε το ίδιο με έναν άνδρα Πρόεδρο; Δείτε τι απαντάει :

Θα επανέλθω με την καμπάνια του Τράμπ -Πάντως η επικοινωνία στην Αμερική είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τα ξεκατινιάσματα στην tv τα δικά μας , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και οι Αμερικανοί δεν μαλλιοτραβιούνται στο twitter . Ας πάρουν πάντως ιδέες οι δικοί μας . 

Επιμέλεια: Ε.Ν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ