Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αποκλ. Ο Σταύρος Δήμας δεν ''γλίτωσε'' από την πληθωρική Τασία στο Φισκάρδο - Τι του είπε η δημοφιλής μαγείρισσα

Την Κεφαλονιά επισκέφθηκε ο Σταύρος Δήμας, υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας 2 φορές στην αρχές του χρόνου για να ξεκουραστεί με την σύζυγο του Μαίρη.

Ο Κορίνθιος πολιτικός, παρέμεινε στο νησί για περίπου μια εβδομάδα, φιλοξενούμενος από τον επικοινωνιολόγο Παύλο Παπαδάτο & την σύζυγο του, Αννέτ στο σπίτι τους στο Αργοστόλι. 

 

Ο Σταύρος και η Μαίρη Δήμα πήγαν μια βόλτα στην ειδυλλιακή Άσσο και στο πανέμορφο Φισκάρδο, περνώντας εκεί ένα ολόκληρο απόγευμα. Κατά την επίσκεψη τους στο Φισκάρδο, η γνωστή Τασία που διατηρεί την πολύ δημοφιλή ταβέρνα της εκεί, είδε από μακρυά τον κύριο Δήμα και τον χαιρέτησε εγκάρδια.

Η αγαπητή Τασία είπε ευθαρσώς στον Σταύρο Δήμα:

''Αγαπητέ μου πρέπει να τελειώνετε με τις εκλογές και τις μη εκλογές, γιατί πρέπει και να δουλέψουμε''. Ο Σταύρος Δήμας έδειξε να συμφωνεί μαζί της!

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τα στιγμιότυπα από την πληθωρική Τασία να συνομιλεί με τον Παύλο Παπαδάτο, την σύζυγο του Αννέτ, τον Σταύρο και την Μαίρη Δήμα. 

 

 

Φωτό - Επιμέλεια: Ε.Ν

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ