Σε ΟΑΚΑ για Ολυμπιακό και Πηγάδια με ΑΕΚ όλα τα βλέμματα

Στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη δοκιμάζεται η ΑΕΚ την ώρα που ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από τον Λεβαδειακό. Πανθρακικός-Βέροια το άλλο ματς του Σαββάτου της 2ης αγωνιστικής.

Ξάνθη-ΑΕΚ (21:00 NS2)

Μετά την εύκολη επικράτηση επί του Πλατανιά, η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στην πρώτη της πραγματική δοκιμασία.

Η Ένωση θέλει να δείξει ότι επέστρεψε για τα καλά στην Σούπερ Λίγκα και καλύτερος τρόπος από μια νίκη σε μια δύσκολη έδρα είναι ο καλύτερος τρόπος. Το ευχάριστο για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είναι το γεγονός ότι θα έχει στο πλευρό της 2000 οπαδούς. Στα αγωνιστικά, πλέον υπολογίζεται κανονικά ο Ντίντακ αφού ήρθε η μπλε κάρτα του, ενώ εκτός είναι ο τραυματίας Τζιμπούρ. 

Από την πλευρά της η Ξάνθη μετά την ισοπαλία που πήρε στην Τούμπα θέλει να δείξει τα δόντια της κόντρα και σε άλλον μεγάλο αντίπαλο και γιατί όχι να πάρει τη νίκη. 

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός (19:15 NS2)

Με τον Εστέμπαν Καμπιάσο να ξεκινάει βασικός ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν από νωρίς να είναι σε θέση οδηγού του πρωταθλήματος και στόχος είναι το 2 στα 2. Ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά στο ΟΑΚΑ αφού το δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς κρίθηκε ακατάλληλο. Ο Μάρκο Σίλβα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπουχαλάκη, αλλά και στους Φινμπόγκασον και Μαζουακού. Στην αντίπερα όχθη ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε διαδικασία μονταρίσματος, αφού πριν δέκα ημέρες δεν γνώριζε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόταν. Παρόλα αυτά οι Βοιωτοί είναι αποφασισμένοι να παλέψουν κόντρα στον πρωταθλητή και αν έρθει ένα αποτέλεσμα θα είναι καλοδεχούμενο. Ο Άκης Μάντζιος πήρε στην αποστολή τους Μάρκοβιτς και Φαβάλι και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Πανθρακικός-Βέροια  (19:15 NS1) 

Πρεμιέρα με το αριστερό για τον Πανθρακικό ο οποίος ηττήθηκε εντός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον παρότι νωρίς το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας με την Βέροια αποκτά μεγάλη αξία. Και αυτό γιατί νέα γκέλα θα φέρει από νωρίς γκρίνια  και εσωστρέφεια στην ομάδα. Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μάνουελ Ρόκα που δεν υπολογίζει τους Μελιίσση, Ντιγκινί, Βάλτερ, Ηλιάδη και Μπαϊκαρά. Η Βέροια, κατάφερε έστω και στο τέλος να σώσει την βαθμό της ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η Βασίλισσα του Βορρά έδειξε ότι ακόμα δεν είναι έτοιμη, και πως να είναι με τόσα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Η ενίσχυση για την ομάδα του Γεωργιάδη συνεχίζεται αφού ανακοινώθηκε και ο Καϊκούτ ο οποίος όμως είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Αντίθετα, μέσα είναι τα άλλα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της τελευταίας εβδομάδας, οι Ιμπραϊμ και Σιόντης.  

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ