6 + 1 λόγοι για να κάνετε καλοκαιρινές διακοπές... τον Σεπτέμβρη - Το καλοκαιράκι είναι ακόμα εδώ

Για τους περισσότερους το τέλος του Αυγούστου σημαίνει και το τέλος των διακοπών και του καλοκαιριού, αλλά υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων για τους οποίους οι διακοπές μόλις ξεκινούν. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές τον Σεπτέμβριο και έχουν κι εκείνες οι διακοπές τα πλεονεκτήματά τους. Μπορείτε να σκεφτείτε κανένα; Γιατί εμείς συγκεντρώσαμε 7 πολύ πειστικούς λόγους για να κάνει κάποιος διακοπές τον Σεπτέμβριο:

1. Βρίσκετε εύκολα δωμάτιο σε όποιο ξενοδοχείο θέλετε
Σε αντίθεση με τον Αύγουστο που γίνεται χαμός παντού και πρέπει να κάνετε κράτηση τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες πριν για να βρείτε ένα δωμάτιο της προκοπής, τον Σεπτέμβριο τα περισσότερα δωμάτια είναι ελεύθερα, οπότε όλες οι επιλογές βρίσκονται μπροστά στα μάτια σας.

2. Όλα αυτά τα ελεύθερα δωμάτια είναι και πιο φτηνά
Το τέλος του Αυγούστου σημαίνει και το τέλος της έντονης τουριστικής περιόδου και ισοδυναμεί με μειωμένες τιμές. Όπως ισχύει και για τον Μάιο και τον Ιούνιο, έτσι και τον Σεπτέμβριο, τα δωμάτια και τα ξενοδοχεία είναι αισθητά πιο φτηνά.

3. Λιγότερος κόσμος στην παραλία
Τον Αύγουστο οι διάσημες παραλίες της Ελλάδας γεμίζουν ασφυκτικά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος, όχι για να απλώσετε την ξαπλώστρα σας, αλλά για να ακουμπήσετε τις σαγιονάρες σας. Τον Σεπτέμβριο μπορείτε να απολαύσετε όλες αυτές τις παραλίες με ελάχιστο κόσμο.

 

Όλη η συνέχεια εδώ - Infokids.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ