Με ντοκουμέντα για 4 προσλήψεις υπαλλήλων καταγγέλλει την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Νικήτας Κακλαμάνης

Για τοποθέτηση τεσσάρων μετακλητών υπαλλήλων κατηγόρησε και κατήγγειλε σήμερα το πρωί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Νικήτας Κακλαμάνης.   

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega αναφέρθηκε σε δύο συγκεκριμένα ΦΕΚ με δημοσίευση στις 18 Αυγούστου και αποφάσεις της προέδρου της Βουλής με ημερομηνία στις 7 και στις 13 Αυγούστου.   Στη συνέχεια την κατηγόρησε την ΠτΒ πως υπάρχουν συμβασιούχοι απλήρωτοι επί μήνες και αυτή διορίζει τους δικούς της στο γραφείο της και στο γραφείο του γενικού γραμματέα. "Ξέραμε όλοι πως πάμε σε εκλογές τότε" τόνισε ο κος Κακλαμάνης   Οι εν λόγω υπάλληλοι, διορίζονται ως μετακλητοί σε κενές οργανικές θέσεις στο γραφείο της Προέδρου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δυο υπαλλήλους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ένας από τους οποίους είναι δικηγόρος για τον οποίο αναγράφεται ότι εξαιρείται «από την υποχρέωση να τελεί σε αναστολή του δικηγορικού λειτουργήματός του». Ο τρίτος υπάλληλος, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, προσελήφθη ως βοηθητικό προσωπικό και ο τέταρτος, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως μετακλητός υπάλληλος επεξεργασίας κειμένου.  

Δείτε τα ΦΕΚ, με την απόφαση της 7ης Αυγούστου και την απόφαση της 13ης Αυγούστου  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ