Λάμψη & αστέρια στ MTV Awards: Πρωταγωνίστριες Κιμ, Μάιλι, Taylor Swift

 Ήρθε εκείνη η ημερομηνία που το MTV διοργανώνει τα περίφημα βραβεία του και εμείς, οι απανταχού celebrito - μανείς χαιρόμαστε!

 

Φέτος, οι υπεύθυνοι του σταθμού φρόντισαν να βάλουν οικοδέσποινα της βραδιάς την Miley Cyrus, η οποία με τη σειρά της φρόντισε να κάνει ό, τι περνούσε από το χέρι, το πόδι και το.... στήθος της  για να τραβήξει τα φώτα πάνω της. Κι αν η μέχρι πρότινος σεμνότυφη Disney ηρωίδα που "τρελάθηκε" δεν έκανε τίποτα που δεν περιμέναμε, ο ράπερ-Πρώτος Κύριος της Kim Kardashian Kanye West ήταν εκείνος που με μια δήλωσε έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνον.

Ο Kanye, ο οποίος θα κατέβει για Πρόεδρος της Αμερικής ( Κουράγιο Κιμ) παρέλαβε το βραβείο από την Taylor Swift, με την οποία έχει μακρά ιστορία, όταν πριν από κάμποσα χρόνια στα ίδια βραβεία πετάχτηκε στη σκηνή για να της πάρει το βραβείο από τα χέρια, αφού δεν συμφωνούσε με την απόφαση της διοργάνωσης.  


 

Ο κρύος ιδρώτας που έλουσε σίγουρα την Χίλαρι και τον Ντόναλντ δεν κράτησε πολύ, αφού ανακουφισμένοι άκουσαν πως δεν θα είναι αντίπαλός τους τώρα, αλλά την επόμενη φορά, το 2020 δηλαδή.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς, έπαιξε στο γνώριμο μοτίβο της, φόρεσε ό, τι λιγότερο μπορούσε ή και δεν μπορούσε και κατάφερε σήμερα όλοι να ασχολούνται με το κιτς ντύσιμο - γδύσιμο της.

Ακόμη και το λεγόμενο hot gossip της επόμενης μέρας είχε να κάνει με εκείνη, αφού την Miley Cyrus αποκάλεσε "Bitch" η Nicki Minaj που αποφάσισε να εκφράσει τα παράπονά της για μια συνέντευξη της πρώτης από μικροφώνου και την ώρα που την παρακολουθούσαν εκατομμύρια τηλεθεατές. 

Σε άλλα νέα, η Miley Cyrus  έκανε τα μαλλιά της ράστα, τραγούδησε, χόρεψε δεν τυθηκέ τελικά  και γενικά το διασκέδασε πολύ. Εκείνη. Γιατί για  αυτούς που παρακολουθούσαν το show δεν μπορούμε να πάρουμε και όρκο.


 
Και του χρόνου, βρε!

Φωτό:www.hollywoodreporter.com

Επιμέλεια: Λίλη Αγγελοπούλου

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ